Šta je novo?

Genius sw-hf5.1 5005 HELP - POMOC - HILFE!!!!

raveman

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2012
Poena
151
Drugari pomoc,
imam gore pomenute zvucnike. Sve je radilo besprekorno nekih 2 god. U poslednje vreme poceo je da tripuje woofer. Kada ga ukljucim sa standby moda potenciometar za jacinu umesto da stane na default poziciju on ide do kraja i vrti ga u mestu 2 dana ili pak stane skroz pojacan ali nema zvuka. Kada rukom mrdnem napred-nazad potenciometar za jacinu zvuka dobije ton katkad ali je tih i izgubi se. Ranije je palila fora da ga ukljucujem/iskljucujem na zadnjem prekidacu par puta pa posle toga proradi normalno. Sada vise nece ni to. I da, ako je potenciometar jacine na pola namesten a wufer ugasen, kada ukljucim zadnji prekidac umesto da ga sam vrati na minimum on ga samo par milimetara pokrene i tu stane, kao da nema snage da ga vozi do pocetka. I hoce katkad pri ukljucivanju iza na prekidac da mi diskonektuje tastaturu sa kompa (na isti produzni su komp i zvucnici). Nosio sam ga kod svih zivih majstora u Ng-u i niko ne ume da ih sredi. Ima li ko neku ideju na osnovu simptoma koje sam napisao?

Jesi nosio u ovlasceni servis (iako je istekla garancija)?

Nisam, ima li ovlasceni servis i gde je ako ga ima?

Vrh Dno