Šta je novo?

Genius SW-HF5.1 4500 ili logitech x-530

cholass

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2007
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700x3d
Matična ploča
MSI B550 A-PRO
RAM
kingston 3200 mhz
GPU
RX 9060 XT
Storage
SSD
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupio sam lcd pa me zanima koji je bolji sistem za sobu 4x5 metara?

Vidim u potpisu da imas ATP3. Ako je tako, koristi njih i skupi pare za nesto krsteno, jer sa ova dva modela neces se bas usreciti.

ja bi najradije z5500 al budzet je ogranicen.:mad:

Poslednja izmena:
Moram da upadnem na temu posto sam u slicnoj dilemi, samo sto su meni ti Genius mrtvi od pre par dana (woofer nece da se upali). Ne bih nesto to popravljao, zvukom sam tu i tamo bio zadovoljan ali ne bih imao problem da kupim opet nesto u tom rangu.
Mada nije problem da se otvorim i za nesto skuplje. Ova Junglerex kombinacija mi deluje ok samo je pitanje da li pre uzeti to ili Pioneer HTP-071. Slicne pare su u pitanju.
Pioneer.PNG

bolje rešenje ti je Onkyo AVX-390 , kvalitetniji , i bolje zvuči, cena ista ~300e.
Pasivni sabvufer je mana oba sistema, ali možeš da naknadno nakačiš aktivni na staru foru .

http://www.eu.onkyo.com/en/products/avx-390-35409.html?tab=Details

Valjalo bi da poslušaš oba sistema , pa da vidiš šta ti treba.

Junglerex ima samo 4 ulaza, 3 analog stereo i 1 analog 5,1. Što znači da za izlaz sa TVa , koji je uglavnom Optical, možeš da se slikaš.
Kad u priču udje optical izlaz sa satelitskog risivera , pa još HDMI-jevi sa konzole , DVB-T2 boxa, kompjutera...
vidi se da analogni sistemi pored eventualne prednosti u zvuku, postaju neupotrebljivi .

Što bi rekli Ded Kenediz, give me convenience or give me death ...

Sveo sam izbor na Pioneer HTP 201 (Pioneer VSX-521) ili Onkyo AVX-390.

Nazad
Vrh Dno