Šta je novo?

GENIUS SW-HF 5.1 6000

Ce Gevara

Cenjen
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poena
154
Каква су искуства са овим звучницима, да ли се исплати куповина? Користио би их за гледање филмова и понекад слушање музике. Соба где би их користио је 5х3 и интересује ме да ли имају могућност за монтирање на зид? ;)

Ja ih koristim duze vreme u prostoriji 4x3.5,jako sam zadovoljan sa njima s' obzirom da sam ih jeftino platio.
Zvuk je relativno pun i ispunjava celu sobu, i sve je super dok ih koristim na Creative X-Fi XtremeMusic,
ali kad sam ih stavio na integrusu nekako mi je bas mnogo jaci nego sto treba.
Uzeo sam ih zbog male cene,a namena im je bila filmovi,muzika, i zadovoljan sam sta sam dobio.
Pozdrav

Ako pricamo o kupovini iz prodavnice to ne vredi tih para. Klasicna galanterija. Po meni je bolje kupiti polovne Z-680 ili Z-5500 ili se pak okrenuti pravom audiu sa nabavkom nekog pojacala i stereo sistema za pocetak, ako se nema za vise trenutno.

Druze, ja imam 5005,sa kojima sam prezadovoljan,mogu tek da zamislim kako sviraju ti 6000,a i u jednom poznatom casopisu sam procitao da su jaci od mojih tako da- uzimaj!!!

Ovako ja ih imam i koristim ih uz Creative SoundBlaster X FI 5.1 pro usb

Navescu mane i vrline .

Nemas opciju standby nego samo Mute koji dodje kao Standby inace oni i dalje rade, svetli ekran i cuje se trafo , medjutim ne trose tako struju nesto puno . Daljinac koji iz njih dobijes odmah mozes da stavis negde sa strane sa garancijom itd jer ce ti biti beskoristan. Bukvalno ga moras uperiti u IR na vuferu// Nije bas prakticno . ALI ima dobrih strana ! kao sto je nedostatak 3.5mm jack-a ! Salim se ima dobrih strana!
Zvuk je FENOMENALAN! Ja imam Denon PMA SA230 vintage pojacalo i par PALLADIUM trosistemca sa vektrinim drajverima iz 1974 koji dan danas rade , kutije su teske 20kg svaka . Na predhodno navedeno mi je jvc audio player... I kada sam uporedio nisam osetio nikakvu razliku! Ali ... nemozes slusati mp3 na kompu i ocekivati istovetni kvalitet kao sa audio plejerom. Konvertuj u .wav fajlove na 16 (ja imam 24 bitnu karticu) i ja imam na 24bit 44.1 hz samplerate i dobices istovetni kvalitet kao na audio / pojacalu .
Volume na 63, sva settings na +8 lepo izbalansirano na kompu u EQ i dobices oko 86db-95db u mojoj sobi (4.5mx8m) jer bar tako .

Nadam se da sam pomogao .

Nazad
Vrh Dno