Šta je novo?

Genius SP-HF2000X, 230V (wood)

Шабанија

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.03.2007
Poena
349
9006237_1.jpg

9006237_2.jpg

* Hi-Fi stereo sistem zvučnika namenjen istinskim audiofilima i profesionalcima
* Dvosistemski sateliti ukupne RMS snage 60W
* Dodatni konektor za slušalice i line-in ulaz za CD/mp3 plejer
* Frekventni odziv: 20Hz - 20kHz
* Volume / Bass / Treble kontrole na prednjem panelu
* SNR: 75dB

Cena Cena
(bez PDV-a): 4.006 din.
(sa PDV-om): 4.727 din.

sta mislite o ovim zvucnicima? cena je zaista dobra sa obzirom na snagu, a 2.0 bi mi odgovaralo da se ne petljam sa kablovima.

@zvezdand
Za onu gore reklamu bi ti istinski audiofili i profesionalci rekli da je prilicno debilna :D

@Prodigy Freak
Uporedi ovaj Genius-ov model sa slicnim modelima ostalih proizvodjaca pa sam proceni
sta ti najvise odgovara.

Vidi, vidi.... debilni komentari a? Prodajem izuzetan sportski auto za trke Zastava 101, za koliko bih mogao da ga prodam? Ako nisi siguran u nesto ne pokazuj svoj prostakluk i nedostatk kucnog vaspitanja. Pitanje jeste bilo smesno i naravno da sam ga shvatio prvo kao salu. * Hi-Fi stereo sistem zvučnika namenjen istinskim audiofilima i profesionalcima kostace preko 6000e a ne din!!!!

Poslednja izmena:
ma puca meni dali je hifi za audiofile ili sta vec

ovo je najbolji 2.0 sistem sto sam nasao po watazi 2x30w, i po ceni

mene interesuje dali je neko vec cuo kako rade ovi zvucnici posto nemam priliku da ih cujem negde (narucujem preko neta)

sad imam neki genius 2.1 sistem star 10godina, mislim da je to njihov prvi 2.1, vec se raspada plastika i puca :)

Prvi utisci posle 2 meseca ...

Pozdrav!

Mozes li da podelis sa nama dosadasnje utiske za i protiv u vezi sa ovim zvucnicima?

Zivo me zanima, posto vise ne mogu ni da se kupe kod nas.:S:

ima i dalje u pakomu. ja sam odusevljen, prvo nisam znao da su toliko veliki, nadmasuju moj 19" samsung na stolu, ogromni su znaci. zvuk je cist a snaga je izgleda deklarisan 60W posto bas drma. sve u svemu ja sam prezadovoljan i planiram da uzmem sledeci mesec jos jedne za tv.

Nazad
Vrh Dno