Šta je novo?

Genius Sourround System 5.1 - Wooden -jel OK??

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
Ima li neko iskustvo sa ovim 5.1 sistemom?

Interesuje me vase misljenje jer sam zainteresovan da ga kupim ali samo ako valja. Jes' da je ceo u drvetu ali me intersuje i ostalo

Hvala

Pa nisi se obratio na pravu adresu

Pa Bane, sta da ti kazem kad se nisi obratio na pravu adresu. Ti nisi upucen, Sale je kupio te zvucnike za komp. Covek odusevljen, zovi ga i dogovorite se da vidis zvucnike. Kupio ih je u Listu, naravno kod nas u Nishu.
Bio ja danas kod tebe na posao al tebe nema, sram te bilo, tako li se zaradjuje plata, :cuss: :beat:

Re: Pa nisi se obratio na pravu adresu

Perica je napisao(la):
Pa Bane, sta da ti kazem kad se nisi obratio na pravu adresu. Ti nisi upucen, Sale je kupio te zvucnike za komp. Covek odusevljen, zovi ga i dogovorite se da vidis zvucnike. Kupio ih je u Listu, naravno kod nas u Nishu.
Bio ja danas kod tebe na posao al tebe nema, sram te bilo, tako li se zaradjuje plata, :cuss: :beat:

Pa drugar i sam znas da radim ove nedelje popodne.
Nisam znao da je Sale kupio zvucnike uostalom ne prijavljujete nista :D
Znam da ih ima u Nisu i to na nekoliko lokacija ali hteo bih da cujem prvo utiske pa tek onda da kazem "kupljeno!" (a mozda i necu :D)

bansek je napisao(la):
U pakomu su 150E. Ima li ih negde za manje para?
Koliko su bolji od Jazz 9002 ( 75E) ili Cambridge SW DT2200 (oko 110E)?

Heh, pa za sada jedino znam da su vizuelno bolji od svih zbog drveta. Zato sam i pitao za ostalo.
Mada, za ~150€ 45W(SW)+4x15W(Sateliti+Centr.) realne muzicke snage je dobar odnos.

Ti zvucnici su smece... iz iskustva...

Imao sam doticne... zamenio sam posle 3 dana...

Re: Ti zvucnici su smece... iz iskustva...

nIce Cream je napisao(la):
Imao sam doticne... zamenio sam posle 3 dana...

OK, prihvatam tvoju primedbu samo mi recu u cemu su to "smece"? Sta im ne valja?

Vrh Dno