Šta je novo?

Genius sm-live 5.1 - opasan problem

Emperor

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
604
Pozdrav

evo u cemu je stvar ... instalirao sam kod drugara win 2000(komplacija sa buvljaka svi windowsi na jednom cd-u ) i sve je radilo fino samo sto se win kocio i blokiro ... Onda sam instalirao moju verizju koja se pokazala kao stabilna (ima drukciji seriski broj) i posle instalacije drajvera za pomenuntu zvbucnu kartu , zadnja 2 zvucnika se cuju na prednjima odnosno prednji pustaju zvuk i zadnjih i prednjih dok zadnji nemaju nikakvu ulogu . Da li neko ima neku ideju sta moze da bude , e da jos nesto da nepocinjem novi topik , modem lucent 56k sve lepo instalirano kada krene da zove cuje se sve po propisu samo sto neuzima vezu , kao da kabal niju ukacen ali proveravao sam sa 3 kabla i efekat je isti na sva 3 kabala ako ima neko i za to resenje hvala mu mnogo ..

Pozdrav svima

Potencijalno resenje za problem sa zvucnom:

Izvuci karticu iz slota, ukljuci racunar, podigni Windowse, deinstaliraj drajvere i aplikacije. Iskljuci racunar, zabodi karticu u razlicit PCI slot od prethodnog, a onda instaliraj jedan od ovih drajvera:

Ako ti je kartica Soundmaker Live 5.1: http://210.80.75.67/ftp/multimedia/SM5.1XP2K.exe

Ako ti je kartica Soundmaker Value 5.1: http://210.80.75.67/ftp/multimedia/smv5.1.exe

I onda iz drajvera podesi odgovarajucu konfiguraciju zvucnika vodeci pri tom racuna da si prednje zvucnike povezao na Front Out, zadnje na Rear Out...

Slican problem ali sa Creative SB LIVE! 5.1 i jazz 9902.
U win2000 radi sve normalno. U win98 rade prednji i zadnji ali subwoofer i centralni nece.
Reinstalirao sam drivere n puta i nista...

Problem je do drajvera za Win98 koji jednostavno ne omogucavaju da to radi kako treba pod ovim OS. Mozes da probas sa WDM drajverima, mada su sanse da pod Win98 prorade minimalne. Citaj: ako i proradi, radice odvratno nestabilno.

Hvala na pomoci , sada cu da probam pa cu da javim rezultate ...

elem ima li neko ideju sta bi moglo da bude sa modemom ...

Vrh Dno