Šta je novo?

Genius Look 316-Drajver za Vistu? Ima?Nema?

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
Jer je uspeo neko ovo go**nce od hadrware-a da potera nekim drajverom u Visti?
Ili bar da mi da neko ideju od srodne kamerice koji bi drajver mogao,cisto da probam,stvarno mi je smor da zbog skype-a prelazim u XP :S:

Po broju vasih komentara i googlanja izgleda da nema :(

Jer je uspeo neko ovo go**nce od hadrware-a da potera nekim drajverom u Visti?
Ili bar da mi da neko ideju od srodne kamerice koji bi drajver mogao,cisto da probam,stvarno mi je smor da zbog skype-a prelazim u XP :S:

Isti problem i kod mene.Sto je jos gore imam pored Geniusa i Pleomax.Drugar me upozorio da ne stavljam drajver istog proizvodjaca a druge kamere koja podrzava Vistu.I ja pitam da li ima neko resenje ili moram da kupim kameru koja radi na Visti?,)

Ja bih bio srecan kada bi nasao i za x86... Ali sam na visti x64.

Vex, meni ta ista kamerica radi na 32bit Visti bez ikakvih problema

Vex, meni ta ista kamerica radi na 32bit Visti bez ikakvih problema

Kaaaakooo? :zgran:
Probao sa svim mogucim drajverima,kad skinem drajver koji mi nudi win update kamerica se instalira ali je neuoptrebljiva,samo stoji u Device Manager-u i nista vise osim toga.

Radi mi Geniusov softver, radi mi kamerica u msn-u.
Drajver sa CD-a nije radio, prvi koji sam skinuo (imam sačuvan) mi je proradio.
Mogu da ti ga pošaljem.
Na poslu sam pa ne vidim oznaku drajvera ali radi bez problema, čak sam i dva puta morao da reinstaliram sistem i svaki put je proradila kamera.

Radi mi Geniusov softver, radi mi kamerica u msn-u.
Drajver sa CD-a nije radio, prvi koji sam skinuo (imam sačuvan) mi je proradio.
Mogu da ti ga pošaljem.
Na poslu sam pa ne vidim oznaku drajvera ali radi bez problema, čak sam i dva puta morao da reinstaliram sistem i svaki put je proradila kamera.

Ako mozes posalji ... U profilu imas moj hotmail... Pa da probam i taj drajver... Hvala!

Nazad
Vrh Dno