Šta je novo?

Genius 5.1 wooden Problem

sebekkg

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 6600k, cm hyper 212
Matična ploča
Z170 hd3
RAM
16gb ddr3
GPU
Msi 1060 6GB
Storage
20 TB
Zvuk
On board
PSU
Tt 730
Kućište
Nzxt
Monitor
2x hp 24
Miš & tastatura
Logitech g710+, mx master 3
Laptop
Elitebook
Imam pomenute zvucnike, ali mi se od malopre javio problem. Naime, u jednom zvucniku, tacnije izlazu se na svake 2 sekunde javi blago pucketanje (JEDINICNO) i bez obzira sto sam menjao zvucnik, a i kabal, zvuk se opet javlja. Da napomenem, nisam uopste kacio dva zvucnika na jedan izlaz i slicno, sve je odradjeno po P.S-u.

I ranije mi nikada ovo nije pravilo probleme vec samo sada.

Molim vas pomozite mi stvarno sam tuzan zbog ovoga. :(

ma nisam uopste ga pojacavao ni blizu maksimuma dobrih par meseci, ne znam koji mu je djavo. jer svi izlazi za sve zvucnike rade, sem jednog, za prednji levi, i na njemu onaj zvuk. Jedino sto mozda bude jeste sto svako vece kada ugasim sve, izvucem iz struje i produzni od kompa/monitora i zvucnika, pa da ga je to pojebalo, ali mislim da bi ga zeznulo kompetno, a ne samo jedan izlaz? :(

ma nisam uopste ga pojacavao ni blizu maksimuma dobrih par meseci, ne znam koji mu je djavo. jer svi izlazi za sve zvucnike rade, sem jednog, za prednji levi, i na njemu onaj zvuk. Jedino sto mozda bude jeste sto svako vece kada ugasim sve, izvucem iz struje i produzni od kompa/monitora i zvucnika, pa da ga je to pojebalo, ali mislim da bi ga zeznulo kompetno, a ne samo jedan izlaz? :(
Otisao jedan od onih TDA integralaca, odnesi negde da ti to zamene.

oket. hvala na brzom odgovoru. Samo koliko je okvirno zamena?

I mislio sam, kada popravim, valja li da ih zamenim za logitech x-530 link

Da ces dobiti nesto na kvalitetu zvuka..i neces..
bolje ustekaj malo vise para, pa se obnovi ko covek :)

Vrh Dno