Šta je novo?

generic soft 56k

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
kako iscupati genericki driver za modem iz instalacije winxp sa sp1? Nedavno sam instalirao sp2 i ne nudi mi isti driver kao sp1 - ovaj je mnogo losiji.

od kod nekog ko ima isti modem ili poneses tvoj
odes u device manager pa na modem
pa onad na driver details i tu ti je putanja
uziva

Jesi li probao opciju "Roll back driver" u control panelu?

CuBe-O je napisao(la):
kako iscupati genericki driver za modem iz instalacije winxp sa sp1? Nedavno sam instalirao sp2 i ne nudi mi isti driver kao sp1 - ovaj je mnogo losiji.

Samo ako znaš koji su fajlovi u pitanju. U windows\Driver Cache\i386\ se nalazi fajl driver.cab koja se može raspakovati total comanderom ili WinRAR-om. Unutra su svi drajveri koje sadrži SP2. Pa ti ako si lud traži. :D
Bolje idi na www.modem-drivers.com i skini odgovarajući drajver. Username:temp password: 512 skini neki za win2k. ;)

KIBLA`s je napisao(la):
od kod nekog ko ima isti modem ili poneses tvoj
odes u device manager pa na modem
pa onad na driver details i tu ti je putanja
uziva

Tu će naći samo putanju do SYS fajla. Bez inf fajlova mu ne vredi ništa. Potreban je inf fajl koji se nalazi u windows\inf "samo" treba naći pravi među njih hiljadu.

Poslednja izmena:
odes kod nekog ko ima taj modem i xp sp1
i upotrebis ovo iz attachmenta

Prilozi

• driver collector.zip
    19.3 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
alex303 je napisao(la):
Tu će naći samo putanju do SYS fajla. Bez inf fajlova mu ne vredi ništa. Potreban je inf fajl koji se nalazi u windows\inf "samo" treba naći pravi među njih hiljadu.
cinjenica ali ce mu raditi
tako sam i ja masu puta izvukao drajvere
mad moze i driver collektor

Poslednja izmena:
pa driver collector izvuce sve sa inf fajlom
bez da se *****avas

Filo je napisao(la):
pa driver collector izvuce sve sa inf fajlom
bez da se *****avas

Odličan programčić.
10x alot.

Moze i programcic koji se zove my drivers ,isto sve izvlaci.
Alex303-mnooooooogo mocan avatar.

E, ljudi hvala na odgovorima, uspeo sam kod drugara koji ima sp1 da izvucem driver pomocu driver collector-a, ali nije mi vredelo jer kod mene kuci na sp2 taj driver ne radi kako treba

Nazad
Vrh Dno