Šta je novo?

Generals pitanje?

R310

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
620
Spojio sam 2 racunara preko modema,ali se ne vide u Generalima.Treba li neka specificna podesavanj-IP brojevi i sl.
Blitzkrieg npr.radi bez problema i naknadnih podesavanja.

Prekopiraj SVE fajlove iz ONOG direktorijuma u direktorijum u kome ti se nalazi igra [valjda ovo nece biti protumaceno pogresno od strane moderatora ] :mrgreen:

Nekako smo se nasli u Direct connect-ali ja non-stop pucam.Kreirao ja igru ili on isto-posle 20s sve moje gradjevine i vozila jednostavno izgore.Treba li nekako da se u Options IP adrese podese? :boom: :!:

Svaka kopija igre u mrezi mora da ima jedinstveni serijski broj. Potrazi u komsijskoj igraonici, sigurno ih imaju :mrgreen:

Evo resenja !

Skini najnoviji patch sa neta www.ea.com/generals (cini mi se), a zatim moras da malo da ceprkas po Internetu po wa*ez sajtovima da bi nasao no-cd key za generals 1.06 (najnoviji patch) type;
Imao sam indentican problem u Mplayeru, ali sam ga uspesno ovako otklonio...
Ajd ziveli !

cheers

(D)

Nema potrebe da se smaras po netu, otvori devianceinfo fajl iz foldera crack sa notepadom, tu imas desetak cd key brojeva, i celu proceduru kako da promenis registry a da ne moras da reinstaliras igru sa novim cd keyem.

Pokusavao sam sa svim brojevima ali hoce da radi samo sa 5412-0014607-1777733-1746.Samo sa ovim serijskim brojem sve radi normalno,a sa ostalim isto puca.Ima li neko neki sto hoce da radi?

Nazad
Vrh Dno