Šta je novo?

Gemini II

Predrag87

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
320
Da li neko zna da li ima i gde u BG da se kupi Gemini II i koja mu je sada cena?Hvala unapred🙂

recimo u DESKU,ali ne znam da li im je nestalo

ja sam izgleda za druga uzeo zadnji iz deska na novom beogradu kostao je 3200(koji dinar manje) racunaj jos 2x12 fan posoto nedobijas uz njega da ti kazem za svaki slucaj ako nisi procitao

ja sam izgleda za druga uzeo zadnji iz deska na novom beogradu kostao je 3200(koji dinar manje) racunaj jos 2x12 fan posoto nedobijas uz njega da ti kazem za svaki slucaj ako nisi procitao

E hvala ti puno za info...a za ventove sam znao da ne idu al u svakom sl hvala🙂jos kad bi mozda imao informaciju da li ce dobijati castio bih te odmah jer mi ovaj vent sa box-a iskida nerve koliko se dere pa se zurim da sto pre resim taj problem a i temp mi nisu za pohvalu🙂

pa ono desk ih uvozi tako da pozovi pitaj
bio neki lik pa poco da mi on prodaje neke fora kako su CM fanovi najbolji bolji i od TT blue perfect i nexus posot samo planirali da to kupimo u imtelu ali nije im stiga do tada TT tako da smo morali da uzmemo CM UV sensitve nisu ni ti ventovi losi ali
pa ako bi se ti malo skupio sa param da da uzmes scythe s-flex jeste 1150din kom ali :-devil-:

danas sam video geminii za 2800, doduse u novom sadu... mislim da je to extra cena. iako na sajtu firme ga nisam video, kad sam bio danas kod njih, bio je na polici 🙂

pa ono desk ih uvozi tako da pozovi pitaj

Zvao sam desk i nemaju ih 🙁 SAd tek ne znam sta da radim...Hvala u svakom sl....

@BurekUsvemiru
Cena je extra, samo nazalost nije izvodljivo posto je u NS...

Sad sam bas postavio temu u procesor/kuleri,posto stvarno vise nemam ideju sta bih mogao da uzmem...Ako budete hteli i ako vas ne bude mrzelo a imate neku ideju mozete da mi odgovorite u ovoj temi ili na pm...

Hvala svima jos jednom🙂

Poslednja izmena:
a pa to mi komsije 🙂 ok svraticu do njih danas....

Nazad
Vrh Dno