Šta je novo?

Periferni uređaji Gejmerski monitor do 1.000 evra

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Sgt. Major

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2013
Poena
575
Treba mi monitor za računar iz profila, na kojem uglavnom igram igre, surfujem internetom i radim sa dokumentima. Filmove i serije ne gledam na računaru, ali koristim Tjub na njemu, naravno. Ne bavim programiranjem, grafičkim dizajnom i sličnim poslovima.

Nemam pojma šta da uzmem, a vidim da je ponuda ogromna. Nisam dosad koristio ultrawide, samo 24" i 27", pa bih verovatno prešao na ultrawide ako to savetujete. Ono što znam da ne želim jesu glossy paneli i ekrani.

Šta preporučujete?

Stavio sam ga u movie mode, to mi se najviše svidelo na prvu loptu. Crvena je malo izraženija kod tog podešavanja, pa sam je doterao. U fast modu za response time postoji ghosting kod skrolovanja teksta, pa je to na normal. Brz je svakako, to me je oduševilo. Sinoć sam malo opleo Doom Eternal - Ancient Gods 2 DLC i boje su spektakularne, baš sjajno izgleda igra. I veličina mi je idealna, zeznuo bih se da sam uzeo nešto veće.

Kontrast je odličan, gotovo da nisam ni dirao tu opciju. Bolje su baš dobre, sve su žive i lepe, kod bele nisam primetio ništa neobično. Crna je takođe dobra, uz napomenu da nisam još gledao bilo kakav film, seriju ili klip na Tjubu.

Nazad
Vrh Dno