Šta je novo?

GEIL memorija u Nišu?!

lazamil

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2006
Poena
304
Zna li neko gde u Nišu može da se kupi GEIL memorija, konkretno GEIL 2x1GB PC2-6400 DDR2 800MHz Ultra, CAS 4-4-4-12. Tražio sam na netu po cenovnicima i uglavnom niko nema u ponudi.

A zsto to ne narucis preko City Expressa, stize ti sutradan, dobijes i fiskalni racun a platis 150din postarinu?

Pa nisam nikad naručivao, pa ne znam kako to ide. A planiram da kupim nov komp i samo memoriju nemam gde da nadjem, svi imaju samo kingstone i pqi iz pakom :(
A zbog nedostatka izbora sam ozboljno razmišljao da naručim ceo komp ali ne znam koliko je to pametno zbog garancije?

Kupi memoriju preko cityexpressa a ostale delove kupi u Nisu.

Pa nisam nikad naručivao, pa ne znam kako to ide. A planiram da kupim nov komp i samo memoriju nemam gde da nadjem, svi imaju samo kingstone i pqi iz pakom :(
A zbog nedostatka izbora sam ozboljno razmišljao da naručim ceo komp ali ne znam koliko je to pametno zbog garancije?
nađeš na netu gde ih ima, pozoveš telefonom i tražiš da ti pošalju city expressom. sutra ili prekosutra ti stigne na kućnu adresu, ti daš pare liku koji ti je doneo, a on tebi da memoriju.
gledaj da što više komponenti kupiš u Nišu.

Vrh Dno