Mozda ce te reci da sam lud, ali svi su me savetovali da uzmem samo 1 kit, ali sam ja ipak uzeo dva, e sad konfa je iz potpisa, pre toga je bila Asus P5Q Pro ploca i 2x2Gb OCZ Flex na 1200MHz i je sve radilo fantasticno, cpu Q9550 na 3.85GHz na bas nisku voltazu, FSB 1800, Mem na 1200... A sada se CPU teze klokuje, znam da nije do njega, doduse uspeo sam da ostvarim takt od 3.40GHz na 1600FSB i 1600 MHz za memoriju, sa sva 4 modula u svim slotovima, sistem je stabilan u Prime95 i LinX, ali kad pokrenem 3DMark2006 cudno se ponasa, s vremena na vreme slika zakoci frejmovi padnu na 1fps pa opet nastavi normalno i zavrsi test do kraja, ali sa primetno losijim skorom. Znaci pravi mi problem u grafickim testovima. Kada su ubodena dva modula u duall chanel modu, graficki testovi rade bez problema. Setovanja za memoriju su u oba slucaja 7-7-7-22. Sta da radim, voleo bih da mogu da ga stabilizujem sa sva 4 modula, ipak je memorija skupa, a i 8GB je 8Gb. Dali mozda neka starija verzija biosa moze da pomogne, posto je sada najnovija. I jos nesto i kada su samo dva modula ubodena, nece da se klokuje kao pre na 3.85GHz, 1800FSB, 1800Mhz mem. Udje u Win7 i kada pokrenem prime95 puca jedno jezgro posle 30tak sekundi. Izgleda sa sam bacio pare:S: