- Učlanjen(a)
- 21.07.2003
- Poena
- 410
Broz je napisao(la):nisam imao iskustva sa geilom ali on je ovde na prilicno losem glasu. ima mnogo problema sa kompatibilnoscu...
Broz je napisao(la):inace , po meni je AF ovo nazvao pravim imenom-budalastina tim pre sto napajanja uskoro nece ni imati taj izlaz za flopi....
Pa GEiL One-W i GEiL One-S su po meni najbolje DDR1 memorije koje sam imao prilike da probam, dok recimo, GEiL onaj blue DDR1 je jedna od najvecih krshina koja postoji. UltraX su takodje odlicne memorije.audiofreak je napisao(la):To mi je potvrdio i Charlie sa INQ kad sam mu javio za problem:
Interesting. I have no personal experience with the company, so I can't say for sure, but smaller makers tend to have issues.
Zato pamet u glavu pa poodsecaj sa starih napajanja flopi konektore i pravi adaptere molex->flopi -- jednog dana ces ih lepo unovciti :d
Inace, ja doticnu firmu prozvah GAYL, a vi kako 'ocete :-devil-:
audiofreak je napisao(la):Ma taj Gayl je bas trooba firma. Kad sam proslog proleca kupio njihov DC kit nije bilo bas nekog izbora. Elem, sta je bilo na kraju:
1. Deklarisan na 667 sa 4-4-4-12 (to je i na nalepnici)
2. SPD za taj freq je 5-4-4-15
3. Sa P630 radio na 4-4-4-12, sa D930 machine check cak i na SPD tajminzima
Slucajno zamenim mesta modulima kad sam cistio kontakte i imam sta da vidim:
BIOS sad namesti 5-5-5-15 by SPD!
Pronto sam ih vratio u radnju. To je njima DC kit kad jedna memorija radi na 5-4-4-15, druga na 5-5-5-15, a obe su deklarisane na 4-4-4-12... uzas!
U jednoj nashoj poznatoj firmi uzeli prodavci da me loze kako je to vrh memorija 😀 a ja u sebi:Vrh nechega sigurno jeste 😉drfedja je napisao(la):GEiL onaj blue DDR1 je jedna od najvecih krshina koja postoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari