Šta je novo?

GeForceFX 5700 stize...

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
...za jedno dva meseca ( s obzirom da je nVidija najavila da ce pocevsi od NV36 i NV38 sve graficke bazirane na njihovim GPU-ovima biti u masovnoj prodaji 30 dana od momenta premijere GPUa)
Elem, na slici mozete videti definitivne specifikacije! :mig:
http://www.darkcrow.co.kr/image/Article/MSITF/22.jpg
Imajte na umu da se vec sada u amerikama Visiontekov R9800 Pro prodaje po ceni od 299 USD!

Odlicno im je ovaj estimate za 3dmark ;) Jel to na P4 sa Vapochilom na 5GHz i sa isključenim teksturama :)?

Nedjo je napisao(la):
Imajte na umu da se vec sada u amerikama Visiontekov R9800 Pro prodaje po ceni od 299 USD!

I imajte na umu da se u Srbiji bilo koji R9800Pro prodaje po 400 :mrgreen:

Pocetna cena 300$ ? Pa to je strasno !!!! Pa taj FX 5700 je najavljivan kao mid-range karta po pitanju cene, karta srednje klase ! ctp; Pa sta oni misle, kad izbacuju karte srednje klase po 300$ ? Poludeli su :cuss: Videli od Atija ctp;

Nijedna karta "srednje klase" ne bi smela da startuje sa vecom cenom od 200-230$

Mislim da se cena od 300$ odnosila na FX 5900. 5700 bi trbalo da bude oko 200...
Jos samo da radi bolje od 9600pro i sto se mene tice I'll take it!

Ups, sad sam tek otvorio link... Bruka...Pa kod nas su sad vec 5900 300-330e.

E ima li kraj stancovanju istog cipa sa drugom oznakom? Na koga li me to podeseca, a da Zastava i cuveni Yugo 4x, 5x, 6x serije :beat:

srdjan_r je napisao(la):
E ima li kraj stancovanju istog cipa sa drugom oznakom? Na koga li me to podeseca, a da Zastava i cuveni Yugo 4x, 5x, 6x serije :beat:

Sto je najgore, to je trebala da bude prva karta srednje klase sa 256-bitnom mem. magistralom, tako je i najavljuju, ali kome oni misle to da prodaju za 300$ ? Ta karta ce biti u klasi R9700 non-pro, vrlo verovatno cak i malko sporija zbog manjeg broja pajplajnova...za 300$ ??? ctp; :beat:

OptiPlex je napisao(la):
...

Sto je najgore, to je trebala da bude prva karta srednje klase sa 256-bitnom mem. magistralom, tako je i najavljuju, ali kome oni misle to da prodaju za 300$ ? Ta karta ce biti u klasi R9700 non-pro, vrlo verovatno cak i malko sporija zbog manjeg broja pajplajnova...za 300$ ??? ctp; :beat:

Pa to kazem, cist kriminal. :cuss:

Vrh Dno