David D. je napisao(la)::?: Eagle GeForce 4MX460SE 64DDR ili Gigabyte Radeon 9000 64 DDR?
Za koju VGA karticu da se odlucim (Radeon je skuplji 20 evra)?
Pozdrav!![]()
Pretrazi malo forum !! Imas bar jedno 763279 postova na ovu temu!!! :?David D. je napisao(la)::?: Eagle GeForce 4MX460SE 64DDR ili Gigabyte Radeon 9000 64 DDR?
Za koju VGA karticu da se odlucim (Radeon je skuplji 20 evra)?
Pozdrav!![]()
David D. je napisao(la):Hvala tomvlad! Mislim da cu se ipak odluciti za R9000. Ipak bilo bi interesantno cuti Vase misljenje (da li o MX-ima ne treba ni razmisljati).
Hvala i Martiju i kUdtiHaEX-u na toplom doceku novajlije koji ovde nije sastavio jos ni 24 sata. Valjda sam prosao "vatreno krstenje"... Da budem iskren nemam nameru/vremena da citam "bar jedno 763279 postova na ovu temu". Na srecu ima ljudi koji su spremni da pomognu iako je slicno pitanje mozda vec bilo postavljeno.
Inace momci, sekiracija skodi zdravlju...
Pozdrav!
David D. je napisao(la):Hvala tomvlad! Mislim da cu se ipak odluciti za R9000. Ipak bilo bi interesantno cuti Vase misljenje (da li o MX-ima ne treba ni razmisljati).
Hvala i Martiju i kUdtiHaEX-u na toplom doceku novajlije koji ovde nije sastavio jos ni 24 sata. Valjda sam prosao "vatreno krstenje"... Da budem iskren nemam nameru/vremena da citam "bar jedno 763279 postova na ovu temu". Na srecu ima ljudi koji su spremni da pomognu iako je slicno pitanje mozda vec bilo postavljeno.
Inace momci, sekiracija skodi zdravlju...
Pozdrav!
Marti Misterija je napisao(la):Dragi newbie, da si lepo malo prosao kroz forum, pogledao razne threadove, sticky postove, FAQ sobu i ostalo do svega ovog ne bi "doslo". Ako si se nasao "povredjenim" zbog recenog.. e pa zao mi je sto sam povredio tvoju mladalacku sujetu i osetljivost.
Mali savet - ubuduce nadji vremena/strpljenja da procitas sta je ranije pisano na temu koja te interesuje jer mnogi nece, narocito moderatori, tolerisati tvoju lenjost i indolentnost.. sto ce dovesti do tvog spamovanja o stvarima koje su prezvakane hiljadu puta.
99,9% ljudi na ovom forumu su ljubazni i hoce svakome da pomognu ali nekome ko je od malopre tu, pa jos deli lekcije drugima i nema strpljenja i vremena da prihvati neka pravila na ovom forumu... ne smesi se "svetla buducnost" ovde!
Mislite o tome...
Daleko bilo da sam sve znao... mnoogo sam ovde naucio, medjutim tesko da decko "jedva da zna da upali komp" cim ume da deli lekcije drugima! Isto vazi i za tebe.. da li je neko "lik" ili nije... ostavi za sebe!ivan je napisao(la):...
au.....verujem da si ti sve znao od prvog sekunda na forumu..... mozda decko jedva zna da upali komp..... strasno.......
dejandj je napisao(la):Evo Max-ovo malo je vec zasttarelo ali...
"
Klasa do 60e - najbolje je uzeti MX440, odlican TVout, pouzdaniji od Radeon 7200/7500 i sl. kartica
Klasa do 100e - najbolje je uzeti Radeon 9000Pro / nikako nekakve MX-eve 460 i sl.
Klasa do 120e - Neki Ti4200 sa 64MB (bolja varijanta od R9500 NP, osim ako nije "onaj 9500" )
Klasa do 150e - Uz malo srece, Medion 9600tx, uzeti Ti4200 sa 128MB, mnogo bolje neki R9500Pro jevtiniji, ako ima za tu cenu.
Klasa do 200e - Najbolje uzeti perfektni 9500Pro sa 128MB! Preporuka za odlicnog HIS-a
Klasa do 250e - Da li eksperimentisati sa noname Radeonima 9700, ili ustedeti i uci u klasu do 200e?
Klasa do 300e - Uzeti provereni Radeon 9700
Klasa do 350e - Uzeti provereni Radeon 9700Pro ili preci u klasu do 300e (preporuka). nV fanovi bi mogli da potraze FX5800 non ultra
"
notax je napisao(la):...Ima da se kupi HIS Exkalibur 9000 za 69 Evra...
SuperStarr je napisao(la):...
Mozes li da me uputis do prodavca/firme?
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari