Šta je novo?

GeForce2 MX200 problem sa TV out

• Začetnik teme Začetnik teme mucky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mucky

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Dakle imam Prolink Pixelview GF2 MX200 64MB sa TV out, instalirao najnovije detonator drajvere (OS je WinXP). I sada, kablom sam spojio VCR i TV out sa kartice, i uspeo sam da dobijem sliku na TV i sve sljaka kako treba ALI su mi se pojavila jos tri 'ghost' monitora!!! Znaci ja kao nemam jedan monitor kao sto ga stvarno i imam, nego navodno imam CETIRI monitora! (ovako stvari stoje u device manager-u). U Desktop Properties>Settings navodno imam DVA monitora, od kojih drugi nije aktivan, a prvi je aktivan, i on radi TV out preko TwinView opcije i sve to... Kako da iskljucim one silne monitore koje ja u stvari nemam? Ako neko ima slicna iskustva bio bih zahvalan na odgovoru 🙂

Znaci ja kao nemam jedan monitor kao sto ga stvarno i imam, nego navodno imam CETIRI monitora

gde to?

Pa u device manager-u kazem ti... tamo gde ti je izlistan sav hardver koji ti je instaliran, pod "Monitors" imam 4 (slovima: CETIRI) Default monitor-a

aha
sad sam primetio da i ja imam 4 monitora, 3 deafault i jedan Philips 105s
eagle mx400 32mb tvout

ma jaka stvar, nemoj da se opterecujes
u svakom slucaju lepo zvuci: 4 monitora

Lepo zvuci ali im i nije neka fora... Hocu da mi lepo kaze da imam JEDAN monitor i JEDAN TV izlaz 🙂 Mozda kad izadju novi drajveri, ko zna...

Isto i kod mene ! Cak i kada se uklone iz device managera vrate se posle restartovanja. Cudno...

Hehehhe sreca pa nisam jedini 🙂 🙂 🙂
Ali me ta cetiri monitora i dalje nervirajuuuuuuuuuuuuuuuuu uzasno!!!!

Ta 4 monitora su od twinview munja, probajte sa starijim detonatorima npr. 6.50, pa cete da vidite kako ce da nestanu 😀.

Super, nestane TwinView pa nestanu i monitori, a onda nema ni TV out pa gledaj DivX film na dlanu i na 14" ekranu u isto vreme hahahah 🙂

Nazad
Vrh Dno