Šta je novo?

GeForce2 MX200 problem sa TV out

mucky

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Dakle imam Prolink Pixelview GF2 MX200 64MB sa TV out, instalirao najnovije detonator drajvere (OS je WinXP). I sada, kablom sam spojio VCR i TV out sa kartice, i uspeo sam da dobijem sliku na TV i sve sljaka kako treba ALI su mi se pojavila jos tri 'ghost' monitora!!! Znaci ja kao nemam jedan monitor kao sto ga stvarno i imam, nego navodno imam CETIRI monitora! (ovako stvari stoje u device manager-u). U Desktop Properties>Settings navodno imam DVA monitora, od kojih drugi nije aktivan, a prvi je aktivan, i on radi TV out preko TwinView opcije i sve to... Kako da iskljucim one silne monitore koje ja u stvari nemam? Ako neko ima slicna iskustva bio bih zahvalan na odgovoru :)

Znaci ja kao nemam jedan monitor kao sto ga stvarno i imam, nego navodno imam CETIRI monitora

gde to?

Pa u device manager-u kazem ti... tamo gde ti je izlistan sav hardver koji ti je instaliran, pod "Monitors" imam 4 (slovima: CETIRI) Default monitor-a

aha
sad sam primetio da i ja imam 4 monitora, 3 deafault i jedan Philips 105s
eagle mx400 32mb tvout

ma jaka stvar, nemoj da se opterecujes
u svakom slucaju lepo zvuci: 4 monitora

Lepo zvuci ali im i nije neka fora... Hocu da mi lepo kaze da imam JEDAN monitor i JEDAN TV izlaz :) Mozda kad izadju novi drajveri, ko zna...

Isto i kod mene ! Cak i kada se uklone iz device managera vrate se posle restartovanja. Cudno...

Hehehhe sreca pa nisam jedini :) :) :)
Ali me ta cetiri monitora i dalje nervirajuuuuuuuuuuuuuuuuu uzasno!!!!

Ta 4 monitora su od twinview munja, probajte sa starijim detonatorima npr. 6.50, pa cete da vidite kako ce da nestanu :D.

Super, nestane TwinView pa nestanu i monitori, a onda nema ni TV out pa gledaj DivX film na dlanu i na 14" ekranu u isto vreme hahahah :)

Nazad
Vrh Dno