Šta je novo?

GeForce RTX 5090 gubi samo 1% performansi na PCIe 4.0 x16, ali PCIe riser kablovi mogu predstavljati problem

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
PCIe-RTX-5090.webp

GeForce RTX 5090 gubi samo 1% performansi na PCIe 4.0 x16, ali PCIe riser kablovi mogu predstavljati problem​

GeForce RTX 5090 funkcioniše gotovo bez gubitaka performansi na PCIe 4.0 x16 slotu, ali PCIe riser produžni kablovi mogu značajno uticati na performanse i zahtevaju pažljiv izbor

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...cie-riser-kablovi-mogu-predstavljati-problem/

sve je to lepo za vidiu , ali me nesto sve podseca na intel od pre 15ak godina i vise kada je samo pumpao mega giga herze i udario u zid, tako i vidia samo kao nova arhitektura ali ta nova arhitektura trosi cca 600 w , do pre par godina toliko su bili sertifikovana napajanja od renomiranih firmi , sada vam treba 1.2 kw napajanje zbog nvidie,,,, mislim da to nije pravi put za buducnost,,,, po sadasnjoj tenedenciji eto nas za par godina svi koji hoce nvidiu imace TA od 3.5 kw, po meni pravi corsokak samo pitanje kada ce udariti u zid.

Nazad
Vrh Dno