DusaN je napisao(la):2D i TVout - ATi 7000
3D - MX400, posto ATi 7000 nema T&L
miha\zero je napisao(la):Lupio si i ostao ziv. ATI 7000 ima T&L. To je nekada bio ATI Radeon VE koji ima iskljucene HyperZ instrukcije.
DusaN je napisao(la):Sada si ti lupio, Radeon LE (7200LE) ima iskljucen HyperZ, a 7000(VE) nema T&L i ima 64bit DDR
miha\zero je napisao(la):VE je DualHead karta sa 64 bit-nim SDR ramom i T&L jedinicom kao i disableovanim HyperZ.
DusaN je napisao(la):http://mirror.ati.com/products/pc/radeon7000/index.html
Nema T&L (Charisma Engine).
Ima HyperZ.
Ima 64bitni DDR ram.
miha\zero je napisao(la):Ti si u pravu, ja nisam, sad ti je nadam se lakse.
nisu najnoviji, to su 30.82, a najnoviji su 41.09Swiper je napisao(la):e momci ipak sam pazario gf2
lepo sve radi u win2k ali u 98 imam mali problem... nema slike na tv-u... kada idem na Clone i ono Identify [znate na sta mislim] ispishe mi veliku "2" na TV-u ali slike nema ... driveri su prema rechima jednog decka najnoviji... pise da su 6.13.10.3082 [ako vam uopste znaci ovo nesto]....
Swiper je napisao(la):aha, Hvala... a jel su i najbolji s obzirom da su najnoviji ili preporucujes neke starije ?
miha\zero je napisao(la):Najnoviji su koliko ja znam 42.01 i rade savrseno. Mada ima ljudi koji se kunu u 41.80 koji su prvi DX9 drajveri koji rade kako treba. Pa ti vidi, ali sta god da radis izbegavaj 41.09 drajvere kako znas i umes.
miha\zero je napisao(la):
Swiper je napisao(la):da ali tu nema tj izgleda da ne postoje driveri 42.01 za win98... ima samo za xp/2k.. koji su za 98 ??
I jos nesto... naso sam na netu neke drivere 42.01 od 16.66 MB a na ovom sajtu su oko 7-8 /.. koji su pravi ?
da, izbacili su ih pre neki dan, video sam i skinuo samMajstor je napisao(la):imas detonator 42.01 za w98 na guru3d.com 14mb u download sekciji
pogledaj malo bolje
i ja sam se mucio sa tim i skinuo na kraju preko tog kako ga ti nazivas win-ovnego ima drugi problem
kad se god klikne na download
automatski se startuje windowsow downloader
a getrightove i down. acceleratore ne konstatuje
desni klik ne moze vec samo levi
ne mogu ni da vidim tacan link
kako ovo da resim i izbegnem "glupi" win-ov
downloader??
Majstor je napisao(la):e i reci mi kako ti funkcionise taj detonator
video sam da su ga uglavnom napljuvali na onom forumu
kako ti prijavljuje kartu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari