Šta je novo?

GEFORCE GTX 660 2GB 192BIT Pitanje

brnatovic

Poštovan
Učlanjen(a)
18.09.2019
Poena
95
Dobro vece dobri ljudi.

Naime ogromno mi mozak vibrira i neke stvari mi dalje nisu jasne

Na google kaze sama nividia da podrzava DX 12 kao i u mom samom racunaru kaze postoji DX 12 i koristite ga cak u igrama nekim prebacim iz dx 11 na dx 12 i ono radi bolje nego sto radi na DX 11

e sada pitanje dosta me zbunjuje neke igrice nece ni da krenu jel pise zahteva DX 12 a ja ga imam instalirano pa mozel da mi samo objasni neko sta se desava

Prilozi

• windows.PNG
    windows.PNG
    8.2 KB · Pregleda: 43
za preporuke koju grafičku uzeti postoji deo "šta da kupim"

Dobro vece dobri ljudi.

Naime ogromno mi mozak vibrira i neke stvari mi dalje nisu jasne

Na google kaze sama nividia da podrzava DX 12 kao i u mom samom racunaru kaze postoji DX 12 i koristite ga cak u igrama nekim prebacim iz dx 11 na dx 12 i ono radi bolje nego sto radi na DX 11

e sada pitanje dosta me zbunjuje neke igrice nece ni da krenu jel pise zahteva DX 12 a ja ga imam instalirano pa mozel da mi samo objasni neko sta se desava
Imaš tutoriale za odredjene naslove, Elden Ring, AC Valhalla, God of War...da se pokrenu na starijim karticama koje ne prodržavaju full DX12, ali pitanje je kako će to raditi na gtx 660

Imaš tutoriale za odredjene naslove, Elden Ring, AC Valhalla, God of War...da se pokrenu na starijim karticama koje ne prodržavaju full DX12, ali pitanje je kako će to raditi na gtx 660
Rade mi te igrice i bez tih tutoriala 35 do 45 fps ali meni nisu zanimljive te igre

Da li imas neku preporuku za graficku da nije HIGH cena ono posto a da podrzava full 12DX
Za novije i nove naslove nije potreba zadnja iteracija dx12,a u prilozenoj slici imas smernice koje graficke su potrebne,sta se tice polovnih ja ne volim da preporucujem polovnjake,vecinom trenutno preskupe a one jace najverovatnije rudarile,ako opak trebaju neke preporuke za polovne postavi pitanje u "sta da kupim" delu foruma.

Prilozi

• bm.PNG
    bm.PNG
    40.6 KB · Pregleda: 28
Vrh Dno