starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
Kako ? Vidis da su je stavili iznad 768 verzije (u AVP, a i jos ponegde, citao sam vise testova).
Negde je iznad, negde ispod, ali kazem ti generalno je zakljucak tu je negde.
Znaci iskljucili smo jos jezgara i nista. Mozemo da iskljucimo jos i opet nece biti nista :d
I tako do nule![]()
Znam ja sve to sto ti pricas, al bas da je magistrala vaznija od jezgara...
I to kad je postavis iznad 768 verzije znaci da je jos bliza "punoj" (zapravo samo jednom secenoj)karti sa 336 jezgara. 336 jezgara daje 39 frejmova, a kad jos dva puta (ukupno tri) osakatis cip na 288 on da 35 frejmova. Samo 4 frejma razlike za dva kasapljenja. Pa jel rade ta jezgra uopste nesto ?
Zato i kazem, vise u sali zapravo, ne shvatajte preozbiljno, da mogu da izbace kartu sa 0 jezgara i eto 512 bita i 4 GB rama i radice isto tako![]()
Kako ? Vidis da su je stavili iznad 768 verzije (u AVP, a i jos ponegde, citao sam vise testova).
Negde je iznad, negde ispod, ali kazem ti generalno je zakljucak tu je negde.
Znaci iskljucili smo jos jezgara i nista. Mozemo da iskljucimo jos i opet nece biti nista :d
I tako do nule![]()
i to W1zzardov test, a on uvek ostavi jos lufta za OC... 4770 je "naklkovao" do 825MHz u svom OC testu.The actual 3D performance gained from overclocking is 23.4%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari