Šta je novo?

GeForce GTX 260 Vs. Radeon HD 4870

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Interesuje me kolika je razlika u performansama izmedju ovde dve kartice jer je cenovno 100 eura GTX 260 skuplji?

2. Interesuje me kolika je razlika u performansama izmedju 8800GTS (512mb) i GTX 260, odnosno izmedju 8800GTS i HD 4870 ??

3. Interesuje me da li bi E6400 mogao normalno da funckionise sa jednom od ove dve kartice ili je potreban jaci procesor ??

Evo blage najave :)
GTX260 se nije nabavio, ali zato cemo imati sukob GTX280 vs HD4870 :)
Takodje cemo imati cast da na nasoj masini vidimo kako se pravi zvanicni trailer jedne video igre na SLI-u, gde je potrebna sva snaga GPU-a :)
Za sada toliko, logistiku je na svoja junacka pleca preuzeo jedan vama svima poznat harizmaticni debeljko :d
:wave:

Ja sam pogresio gore, verovatno si samo pritisnuo F1, treba da drzis CTRL i dok drzis da pritisnes F1 ( sve ovo znaci cim udjes u bios )
Nista se nece dogoditi vec kad to uradis onda ce ti se u onim odeljcima pojaviti dodatne opcije.

Poslednja izmena:
Prijatelju , koliko vidim slabo se snalazis.
Moj savet ti je da prethodno izmudrujes malo po netu oko BIOSa i opcija.(teoriju)
A da batalis OC.
Moj prethodni post je jasan , ako ti neide trebas malo vremena da utrosis i na citanje stranica na forumu.
Kad budes na odredjenom nivuo znanja samo ce ti se kasti.
Ovakvo daljisko OCnje. vodi i destabilizaciju racunara, i produbljivanju diskusije.
Ako jednostavno nisi u stanju da nadjes FSB,nemoj ni da pokusavas da OC.
Prvo dobro savladaj sta je sta pa onda raspali.

Pozz

Poslednja izmena:
Gubi na stabilnosti sistema.
A stoji da dobija više stvari: veću verovatnoću otkaza, veći račun za struju, veću disipaciju toplote i temperaturu prostorije, ... :)

BTW Zaboravih da dodam i bolje performanse procesora, koje mu ne trebaju. ;)

Ovo za otkaz ajde i nekako mogu da shvatim! To ok! Dalje, veci racun za struju, ok, bice veci npr. 200 dinara max! Dalje, veca dispacija toplote, kao i temperatura prostorije, zanemarljivo! Pogotovo ovo za prosotoriju, jedino ako mu nije soba 2 sa 2!:D

Ja mu predlazem overcloc u svakom slucaju, (jer ce mu sistem biti brzi i kod igara i kod realnih aplikacija, Photoshop, konvertovanje, kompresovanje... itd._), ali mogu da dodam samo u slucaju da stavi bolji cooler.;)

Gubi na stabilnosti sistema.
A stoji da dobija više stvari: veću verovatnoću otkaza, veći račun za struju, veću disipaciju toplote i temperaturu prostorije, ... :)

BTW Zaboravih da dodam i bolje performanse procesora, koje mu ne trebaju. ;)

Ovo za otkaz ajde i nekako mogu da shvatim! To ok!

O chemu vas dvoje prichate ?? Toliko overclockovanih procesora na forumu vec 1-1.5 godinu i nijednom se nije nishta desilo... Tako da...

O chemu vas dvoje prichate ?? Toliko overclockovanih procesora na forumu vec 1-1.5 godinu i nijednom se nije nishta desilo... Tako da...

Ya... Right... Nikad nista :smash: :crash: Pitaj CARa sta je bilo sa starom NF7-S :smoke:

^Ni jedno ni drugo.Ako mislis na graficki cip, onda ima jedan.Tj, single-chip kartica.
Core-ovi, tj jezgra se tesko mogu povezati sa grafickim cipovima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno