Šta je novo?

GeForce FX5700 vs 5950 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme tex707
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Nadam se da vam pitanje nece zvucati smesno, ali interesuje me kolika je stvarna razlika ovakve dve kartice sa po 256MB (npr. Leadtek) u radu, ima li uporednih testova? Najvise me zanima razlika u OpenGL performansama.

Mislim da je za tebe pravi izbor 5900xt/sp kako se vec zove, ona Asusova je sasvim ok.

jaksa je napisao(la):
Mislim da je za tebe pravi izbor 5900xt/sp kako se vec zove, ona Asusova je sasvim ok.

To i Simpson kaze...🙂...ali ima jedan problem: potrebna mi je ViVo kartica....a to prilicno suzava izbor.

Kad si vuna (sorry 🙂 )
Bar tih FX5900xt ima koliko hoces 🙂 (ili je bar bilo do skora)

tex707 je napisao(la):
To i Simpson kaze...🙂...ali ima jedan problem: potrebna mi je ViVo kartica....a to prilicno suzava izbor.

MSI 5900XT je ViVo i daleko bolja od 5700.

Stojcha je napisao(la):
MSI 5900XT je ViVo i daleko bolja od 5700.

Ma meni je zapala za oko ona GainWard 5950 Ultra Golden Sample, ali izgleda da se tesko nalazi, a ni cena ne bi bila bas niska...🙂

A ti kupi tu 5950 i uzivaj u par % boljim performansama :d
Seti se jedne signature: bolje 100 poena u dzepu nego u 3d marku 😉

Broz je napisao(la):
Evo ti link ka testu pa pogledaj. Tekst je na nemackom ali nema veze grafikoni govore na svim jezicima🙂

Thnx...stvarno dobar link!

Ji 4Tze je napisao(la):
tex, bacas pare bre 🙂
nadji neku MSI-evu 5900SP (od prvih onih serija sto su stizale, sve su bile ViVo, ove danas, ne znam)

I ti i Simpson i Jaksa to tvrdite...moracu da vas polsusam. Fora je sto imam malo losa iskustva sa tom MSI karticom, ali nisam pokusao cak ni drajvere da zamenim, verovatno je bila u tome fora.

Da ti sad kazem da si vuna i da zakljucam thread, ili samo 1. ili samo 2.? :d

Nazad
Vrh Dno