Šta je novo?

geforce 6200 tvout problem.

phil.milmax

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2007
Poena
301
Grafika je gore pomenuta.Desava se to da namestim sliku na tv-u i vidi se ceo desktop u boji i sve radi ok ali kad pustim dvd ili neki drugi video na kompu se normalno pusti a na tv-u se umesto slike pojavi crni ekran.sve sam pokusao cega sam uspeo da se setim.ne vredi.pomagajte🙂

To se dešava kada se ne koristi Clone mode, već Extended Desktop mode
Ne sećam se tačno gde se nalaze ta podešavanja, mislim da su pod Overlay
Najprostije rešenje je da se prikaz prebaci na TV, znači samo na TV, odgleda film, i posle toga vrati prikaz na monitor ( nikakva podešavanja nisu potrebna )

To se dešava kada se ne koristi Clone mode, već Extended Desktop mode
Ne sećam se tačno gde se nalaze ta podešavanja, mislim da su pod Overlay
Najprostije rešenje je da se prikaz prebaci na TV, znači samo na TV, odgleda film, i posle toga vrati prikaz na monitor ( nikakva podešavanja nisu potrebna )

a da li mozda znas kako se to dobija na novim nvidia drajverima?meni u principu i ne treba clone mode.vazno mi je da se na tv-u pojavi film ili nesto drugo sto sam pustio u bilo kom plejeru(sa prevodom) a da na monitoru ostane desktop.cini mi se da se to zove entertainment mode.

jos jedno pitanje: Postoji li neki detaljan tutorijal za tvtool?Gde mogu da ga nadjem ako postoji?

Poslednja izmena:
Treba da ukljucis clone mode. Ako koristis nove drivere, ukljuci podrsku za stari control panel:
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies\
postavi ContextUIPolicy na 3

zatim otvori stari kontrol panel i pronadji u opcijama full-screen video i izaberi da bude secondary device.

Nazad
Vrh Dno