Slobodno povecaj, koliko god kartica moze da istrpi i da radi stabilno. Sto se tice fps-a, tesko da ces dobiti neko poboljsanje u novijim igricama.RaveN_ je napisao(la):Da li smem da povecam na gore pomenutoj kartici Core Clock Frequency i Memory Clock Frequency , ako smem na koliko ?
E da ocu li dobiti koji fps vishe 😛
Sta si ovim hteo da kazes? :trust::HGT: je napisao(la):Ako je GPU MX
A koji je to model "obican MX", bas me zanima? 😀Invader je napisao(la):Valjda je mislo na obican MX, a ovaj drugi je MX400
3DMark ti je kao secer 😀 , ako ga nemas ti ima ga tvoj komsija 🙂RaveN_ je napisao(la):hvala na odgovorima 🙂
e sad ja nemam ni 3DMark..
Pa kao sto rece Ripper, ranije je bio GF2MX pa su teko onda dolazili MX200,MX400... ali me cudi da ne znas te stvari :trust:shone190 je napisao(la):A koji je to model "obican MX", bas me zanima?
Tacno tako!Prvi MX je radio na 166/166 pa zatim MX200 na 200/166 i MX400 na 200/200 (mada ima i MX 400 koji su radili kao MX200, obicno SE modeli 😡 )Ripper je napisao(la):Pa obican, onaj prvi samo "mx" pre nego sto su pustili u prodaju mx200 i mx400! Ja imam Hercules-Guliemont Gf2MX 32mb taj obican...pasivno hladjenje, plave boje... 200/200 radi stabilno...ma masincina! 😀 😀 😀
Kljucna razlika izmedju MX200 i starije brace MX i MX400 je u tome sto je MX200 imao prepolovljenu magistralu... to je bila bas jadna kartica, sporija od GF1 DDR...:HGT: je napisao(la):Tacno tako!Prvi MX je radio na 166/166 pa zatim MX200 na 200/166 i MX400 na 200/200 (mada ima i MX 400 koji su radili kao MX200, obicno SE modeli 😡 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari