Šta je novo?

Geforce 2 MX ili ATI Radeon 7000?!?!

• Začetnik teme superfly
  • Datum pokretanja
S

superfly

Guest
Mozda glupo pitanjce, ali mi je bitno da cujem vasa misljenja o odnosu ove dve (starije) kartice:

- Eagle Geforce MX (32Mb RAM) bez TV izlaza
- ATI Radeon 7000 (VE) (32Mb DRAM) bez TV izlaza

Hvala unapred:D :wave; :D

Moj glas za ATI,ipak je ovo obican mx i jos eagle !

nisam video da je VE,zato ipak se baci na ovaj MX!!!

superfly je napisao(la):
Mozda glupo pitanjce, ali mi je bitno da cujem vasa misljenja o odnosu ove dve (starije) kartice:

- Eagle Geforce MX (32Mb RAM) bez TV izlaza
- ATI Radeon 7000 (VE) (32Mb DRAM) bez TV izlaza

Hvala unapred:D :wave; :D

Milion puta prezvakana tema.

VE nije kartica za igranje prvenstveno zbog 64bitne DDR memorije koja se pokazala kao ocaj resenje. VE takodje nema T&L jedinicu...

Bolje uzmi neki MX400 po mogucstvu markiran tipa Prolink, Gainward itd.

uzmi neki MX ali gledaj da ne bude eagle ili inno3D (MSI rade odlicno!)

Ma uzmi eagle mx400 sa tv outom. Gledaj da bude na plavoj štampanoj ploči. Probao sam 5 komada i svi rade odlično

dzzel@ je napisao(la):
Ma uzmi eagle mx400 sa tv outom. Gledaj da bude na plavoj štampanoj ploči. Probao sam 5 komada i svi rade odlično

Upravo tako, eagle, pogotovu ove nove serije, su sasvim ok.

Nego bre najvaznije pitanje, covece koji ti monitor imas, i za sta planiras da koristis karticu? (quake, kuckanje u vordu...)

Kasno sam pronasao test... prvo sam uleteo na forum da pitam "iskusne" likove ;) ovde koji postiraju.... Jasna stvar za MX ... imam nekog starog Eagle GeForce 2 MX-onju, pa sam se kao dvoumio da ga menjam, a uglavnom je za 3DMAX i Photoshop i slicno... manje za igrice ..... no nista, cekacu da skrpim kintu za GeForce 3 i slicno

Hvala u svakom slucaju :wave; :wave; :wave;

Vrh Dno