Šta je novo?

Gears of War problem

branaaa

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
Matična ploča
MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
RAM
DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
GPU
RTX 2060 6GB DDR6
Storage
Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
Zvuk
Integrisan
PSU
Be Quiet 80+
Kućište
Gamemax
Monitor
Aoc zakrivljeni 27"
Miš & tastatura
A4Tech Bloody edition
Ostale periferije
PS5 :D
Tablet
Mi Pad 6
Mobilni telefon
S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei watch GT4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam problem sa pomenutom igrom. Instalirao sam je posle godinu dana opet, sve je uradjeno kako je bog rekao, ali mi prilikom pokretanja izbaci ovo na slici. Da li je neko imao slican, problem? Da podsetim, igru sam pre instalirao i igrao bez problema. Tada sam imao XP sp2 a sada imam sp3, pa mozda zbog toga nesto zeza? :wall:

Prilozi

• gow.webp
    gow.webp
    7.2 KB · Pregleda: 91
Moras da instaliras poslednji patch koji ispravlja taj problem(1.3 ili negde oznacen kao patch #3).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Moras da instaliras poslednji patch koji ispravlja taj problem(1.3 ili negde oznacen kao patch #3).

E sad sam nasao petch ali kada ga pokrenem izbaci mi ovo. Sta sad da mu radim?
Da menjam stalno datum to me nervira!

Prilozi

• eeeeee.webp
    eeeeee.webp
    270.7 KB · Pregleda: 78
hmm ja ti na zalost ne mogu pomoci jer nisam igrao jos uvek GOW. Izgleda da cu i ja imati problem, nisam je odigrao sa sp2 a sada imam sp3. I mene zanima resenje jer sam bas ovih dana hteo da je instaliram.

Kome treba, mogu mu poslati na e-mail, update i lek koji rade 100% 🙂.
7,7MB je tesko.

XP SP3 koristim.

Poslednja izmena:
Meni se ISTA stvar desava kod pokusaja instaliranja patch-a za Total war Empire.

Patch 1.3 i Prophetov novi lek za 1.2 rešavaju problem, provereno.

Patch 1.3 i Prophetov novi lek za 1.2 rešavaju problem, provereno.

DA ali kako da instaliram patch? To mene muci. Kada pokrenem instalaciju petch-a, izbaci mi gresku. Sada cu da probam lekic pa da vidim sta se desava.

Vratio sam originalni Startup fajl koi je bio kada sam instalirao igru i onda instalirao patch #3 ili 1.3, kako god da se zove bez problema. Ubacio sam posle toga Prophetov lekic 1.2 i sad radi normalno. Nema potrebe za menjanjem godine i sl. Hvala svima na pomoci!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno