Šta je novo?

Gears of War i Win7

bobrock021

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2009
Poena
304
Problem sa ovom igrom je bio prisutan i na XP-u , ali vracanjem datuma na januar mesec i malim update-om i patch-om , igra se moga pokrenuti....
Sad je nastao novi problem sa novim Win7 ...guglao sam po netu ,ali od ponudjenih reshenja ,koje sam nashao , nisam uspeo nishta....pokrenem igru ali svega na par minuta i onda igra puca...Da li je neko uspeo pokrenuti normalno ovu igru i kako ?
Inache imam Win7 ultimate iz avgusta meseca , ne znam tacnu oznaku ....:smoke:

Probaj sa instalacijom najnovijeg Games for Windowsa Live...

Instalirao ubacio "lekic" i izbacilo mi ovo

Uploaded with ImageShack.us

Kako da resim problem, tj da pokrenem igru ??

Ne mogu da se setim sada tačno, ali meni se pod XP-om dešavalo mislim isto. Međutim kada počneš igru i ovo ti se desi probaj da ponovo vratiš nazad prozor sa igrom putem alt+tab funkcije. Igra bi trebalo da ti radi, bez obzira na ovu poruku koja je iskočila. Drugim rečima ostavi ovaj prozor, nemoj ga dirati kada se pojavi, a pritisni alt+tab i nastavi da se igraš... To je to, ukratko...

Probaj ovaj ili ovaj fix, meni je sa drugim proradilo a vidim da se i ovaj prvi pojavio u medjuvremenu. Nisam dirao datum i preporucujem ti da ni ti ne diras.

Poslednja izmena:
Probaj pod compatibility modom. Probah juce |Grid pod Win 7 i nece. Ucitava nesto oko 10 minuta i ni makac. Probam pod compatibility Vista i proradi iz prve.

Da li je neko uspeo da pokrene igru?

Ja imam win 7 64-bit,instaliarao sam je pre jedno 2 meseca,radi igra bez problema,ali mora se imati najnoviji games for windows live i pokreće se u compability modu za XP service pack 3!

Evo par saveta :

1)Pokusaj da ''vratis vreme'' na kompjuteru - na 2008 godinu . ( mozda zvuci blesavo , ali probaj :D ) (ako nisi instalirao patch , mislim da moras ovo uraditi . vrati datum na dan ili dva posle zvanicnog izlaska igre za PC )

2)Iskljuci UAC

3)Run as admin/zatim probaj compatibility mod staviti na Vistu .

4)Budi siguran da je ispravan lek :)

Jedva sam naterao da radi nekako. Ne moze da se promeni rezolucija ili bilo sta vezano za podesavanja u video opcijama, tj. moze, ali nemoze da se izadje u glavni meni. Jednom kad udjem u video opcije moze samo alt+f4 da "pomogne". G4win live zadnja verzija snimljena, zadnji update i svezi antibiotici. Save game ne radi, bolje receno jedva da radi igra uopste.
Digao sam ruke od igre.

Meni radi normalno. Potrebno je instalirati sve patcheve (poslednji zvanični rešava famozni problem sa datumom) i onda i poslednji no-cd patch. Nakon toga, sve radi savršeno.

Ljudi drugar ima problem sa igrom kad krene instalacija izbaci "This installation package could not be opened. Verify that the package exists and that you can access it, or contact the vendor to verify that it is a valid Windows Installer Package.
\Gears Of War.msi”" da li postoji neko resenje? inace koristi win 7 32bit,kod mene na 64bita radi sve normalno ...

Poslednja izmena:
Vrh Dno