Šta je novo?

Ge-force mx 440

56.64 ili 56.72 (to su poslednji iz 5x.xx serije). Sa starijima se može desiti da se u nekim igrama javljaju grafički bagovi, a noviji nemaju smisla, jer pored toga što MX ne podržava nove mogućnosti, 6x.xx su i sporiji sa starijim karticama.

EDIT: Dodatak na Dorryjev post, pad performansi u OpenGL modu na starim karticama je drastičan.

Poslednja izmena:
Bilo skoro tema o ovome - stavi neke iz serije 4x.xx ili 5x.xx. Možeš da staviš i neke nove, npr. 7x.xx, ali imaćeš pad performansa u nekim igrama optimizovanim za stari DirectX.

Pozdrav,
Dorian

Po meni mislim da je najbolje neke 44 i 45. Slika, u igrama, definitno je bolje izgledala sa tim drajverima nego da novijim. Mozda su to popravili. davno sam imao mx 440.
5x..drajveri su bili katastorfa za tu karticu. Mozda ovi 56 ali sve mi je to ???

ToxiC je napisao(la):
to sam i ja mislio i koristio sam 45.32 dok nisam imao problem:

a to popravlja neka 5x serija :)

Da to nije chuvena "maskirana" mx440 agp8x tj. mx4000 za koju su potrebni 5x drajveri. Mada sam ja na njih uspevao da operaciojom "kukavichije jaje" nateram i takve da rade sa 45,xx drajverima jer 5x su katastrofa imali sliku u nekoj igri. Mislim da je to bila neka fifa. A inache sam karticu nameshtao kod jednog drugara odavno, Sada je i on preshao na dx9...tj. 9550GE.

Ma izem ti dx7 kartu. :D
Shta moz' chovek josh da igra s tim?
Neshto starije jedino.
Novije i ako radi. Nije igrivo ili sl.

Nazad
Vrh Dno