Ada i ADACOM su dve razlicite firme!MarkoS je napisao(la):Adacom je imao pre oko nedelju dana.
Ok, ali ja nisam pogrešio.Nedjo je napisao(la):Ada i ADACOM su dve razlicite firme!
dardza je napisao(la):Pojavile su se te Mercury ploce koje nisu EpOX(8rda3i),pcb je plave boje,nemaju led dijagnostiku itd.Ne znam ko ih proizvodi,i zato je malo bolje pregledaj. 😉
noki je napisao(la):Paznja,paznja!!!! covek je u pravu svaka novijeg datuma ploca koja stize nema blage veze sa EPOX-om.Stampana ploca je plavkasta (zastitni znak
Epox-a :zelena).Moguci proizvodjaci su : PCChips,ECS itd.Ne preporucujem
tu plocu.
Tacno, to nije ona ploca o kojoj sam "govorio". Treba mi ona zelena kao sto neko rece "Knu 400x-l". To je u stvari "Epox 8RDA+", aj' da tako kazem. Kod mene ovde nema nista sem Asus-a, a on mi se ne uzima!
Lobster je napisao(la):Imam taj MER> EPO ,stampana ploca je zelene boje ,
kome treba neka se javi 0642646704.
Zetu sam sredio da je uzne u utorak smo je stavili i barton 2500+ radi stabilno na 3200+ ,memorija kingston 2x 256 na 333.
Maxtor 40,Aero 7 Lite Cooler Master, case fan Cooler Master Blue led x2, Musketeer I Sustem Dunamic Detecror,Ans(china Made) 400w
U.S Blaster .
crossfire je napisao(la):Tacno, to nije ona ploca o kojoj sam "govorio". Treba mi ona zelena kao sto neko rece "Knu 400x-l". To je u stvari "Epox 8RDA+", aj' da tako kazem. Kod mene ovde nema nista sem Asus-a, a on mi se ne uzima!
Delija je napisao(la):To NIJE 8RDA+, vec 8RDA3I.
Mislio sam na:Delija je napisao(la):Ma ne mislim na Diving, bre 🙂, nego na MSI star spead 16x, Sustem Dunamic Detecror...😀
5. potpis - vec si ga popravio, jos ga malo smanji ili skupi. Ovako je veci potpis nego odgovor...Zetu sam sredio da je uzne u utorak smo je stavili i barton 2500+ radi stabilno na 3200+ ,memorija kingston 2x 256 na 333.
Lobster je napisao(la):Izvini to nisam ni video,hvala ti.
Zasto da ne, ukoliko su na tom Kingston-u Winbond BH-6 cipovi (a desavalo se 😉)... u tom slucaju, moze da se desi da se ode i do PC4000 specifikacije! 😉Panos je napisao(la):3. kingston 2x 256 na 333, a stavio si da radi kao PC3200?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari