Šta je novo?

Gdje u BG ima "Mercury 8RDA+"???

misliš, epox 🙂

koliko vidim na pcberzi, ima ih EASY, Microsystems...

Ako mislis na prepakovani Epox 8RDA3I koji je Mercury NSU400 ili vec tako nesto onda kontaktiraj usera JoKa ili noki. Oni su imali pre nekih mesec dana. Za te pare i ono sto nudi je stvarno best buy.

Ada Computers YUBC

Adacom je imao pre oko nedelju dana.

Poslednja izmena:
Pojavile su se te Mercury ploce koje nisu EpOX(8rda3i),pcb je plave boje,nemaju led dijagnostiku itd.Ne znam ko ih proizvodi,i zato je malo bolje pregledaj. 😉

Nedjo je napisao(la):
Ada i ADACOM su dve razlicite firme!
Ok, ali ja nisam pogrešio.
Inače, ploča se zove knu400x-l, a kod njih je bila zavedena kao knu400l.

A koja je cena te ploce da bude toliko atraktivna?

dardza je napisao(la):
Pojavile su se te Mercury ploce koje nisu EpOX(8rda3i),pcb je plave boje,nemaju led dijagnostiku itd.Ne znam ko ih proizvodi,i zato je malo bolje pregledaj. 😉

Paznja,paznja!!!! covek je u pravu svaka novijeg datuma ploca koja stize nema blage veze sa EPOX-om.Stampana ploca je plavkasta (zastitni znak
Epox-a :zelena).Moguci proizvodjaci su : PCChips,ECS itd.Ne preporucujem
tu plocu.Ali ako ipak neko bas hoce da kupi izvolite link :

http://www.lbc.co.yu/cenovnik.htm

BG,Veselina Maslese br.8
Imaju gomilu po ceni od 45 eura

noki je napisao(la):
Paznja,paznja!!!! covek je u pravu svaka novijeg datuma ploca koja stize nema blage veze sa EPOX-om.Stampana ploca je plavkasta (zastitni znak
Epox-a :zelena).Moguci proizvodjaci su : PCChips,ECS itd.Ne preporucujem
tu plocu.

Tacno, to nije ona ploca o kojoj sam "govorio". Treba mi ona zelena kao sto neko rece "Knu 400x-l". To je u stvari "Epox 8RDA+", aj' da tako kazem. Kod mene ovde nema nista sem Asus-a, a on mi se ne uzima!

Imam taj MER> EPO ,stampana ploca je zelene boje ,
kome treba neka se javi 0642646704.

Zetu sam sredio da je uzne u utorak smo je stavili i barton 2500+ radi stabilno na 3200+ ,memorija kingston 2x 256 na 333.

ortak je kupio onu sa plavim PCBom!!! Jaako dobra ploca!!! Necete verovati, ali klokuje se bolje od moje Epox RDA+ !!! na mojoj njegov proc ide 2200mhz , kod mene je na 2100 stucao....
Za sada o njoj sve najbolje - videcemo kasnije...

Lobster je napisao(la):
Imam taj MER> EPO ,stampana ploca je zelene boje ,
kome treba neka se javi 0642646704.

Zetu sam sredio da je uzne u utorak smo je stavili i barton 2500+ radi stabilno na 3200+ ,memorija kingston 2x 256 na 333.

Athlon 1800+, Gigabyte KT 400 Triton VA rev.1.0,
256 MB DDR, SONY CD RW,DVD MSI star spead 16x,Lucent 56k, SWEEX 4.1 sound card, Asus 9200 Se 128 ddr,
Maxtor 40,Aero 7 Lite Cooler Master, case fan Cooler Master Blue led x2, Musketeer I Sustem Dunamic Detecror,Ans(china Made) 400w
U.S Blaster .

Ovako pises iz zaje*ancije ili ??? :trust:

Ne *****avam se, nikako.
Javite se da vas spojim, nije *******cija.

crossfire poslao sam ti na PM ,javi sta si uradio.
Ko hoce nek se javi.

Lobsteru, mislio je na tvoj "potpis" koji izgleda kao da ga je pisao neko ko se u zivotu nije sreo sa engleskim jezikom, a bogami i kompjuterima! :d

BTW, kako si to terao Barton-a stabilno na 2200MHz sa PC-2700 memorijom?
Asinhrono ili...?

crossfire je napisao(la):
Tacno, to nije ona ploca o kojoj sam "govorio". Treba mi ona zelena kao sto neko rece "Knu 400x-l". To je u stvari "Epox 8RDA+", aj' da tako kazem. Kod mene ovde nema nista sem Asus-a, a on mi se ne uzima!

To NIJE 8RDA+, vec 8RDA3I.

Ajde ako neko zna neka kaze ko proizvodi onu sa plavim PCB-om.

To je fora, Ako mislis na .Diving is the best.To ima veze samo samnom privatno.
Da za crossfire,da li to smeta.

Ma ne mislim na Diving, bre 🙂, nego na MSI star spead 16x, Sustem Dunamic Detecror...😀

In the morning let me know your love
for I put my trust in you.
Make me know the way I should walk;
to you I lift up my soul."

Rescue me, Lord, from my enemies;
I have fled to you for refuge.
Teach me to do your will
for you, O Lord, are my God.
Let your good spirit guide me
in ways that are level and smooth.

For your name's sake, Lord, save my life;
in your justice save my soul from distress.

Delija je napisao(la):
Ma ne mislim na Diving, bre 🙂, nego na MSI star spead 16x, Sustem Dunamic Detecror...😀
Mislio sam na:
1. upotrebu zapete (tj izostavljanje )
2. posle zapete i tacke treba razmak, a ispred ne
3. kingston 2x 256 na 333, a stavio si da radi kao PC3200?
4. 4 recenice u jednoj:
5. potpis - vec si ga popravio, jos ga malo smanji ili skupi. Ovako je veci potpis nego odgovor...

Lobster je napisao(la):
Izvini to nisam ni video,hvala ti.

Nema na cemu!

Pozdrav!

Panos je napisao(la):
3. kingston 2x 256 na 333, a stavio si da radi kao PC3200?
Zasto da ne, ukoliko su na tom Kingston-u Winbond BH-6 cipovi (a desavalo se 😉)... u tom slucaju, moze da se desi da se ode i do PC4000 specifikacije! 😉

Nazad
Vrh Dno