playahater je napisao(la):
Web Domain - YourWeb.host.sk
150 MB disk space
E-mail - [email protected] e-mail
WebMail - WebMail access to Your e-mail account
POP3/IMAP - POP3/IMAP access to Your e-mail
ANTI-SPAM - SPAM filtering for Your mailbox
MySQL - one MySQL database
Shell - shell account at creon.host.sk
PHP - PHP4 for Your web pages
Mobile - support for WAP pages and JAVA mobile phone games download
soon you will have available: e-mail aliases
more MySQL & PostgreSQL databases
and more....
for only $29 USD ONE TIME registration fee!
Neo_Matrix je napisao(la):Evo, ja koristim host.sk, registrovao sam se kad je bio free, i zadovoljan sam... Od ovih free hostova tesko da cete naci nesto bolje... Nego mi nikako ne rade php stranice kako treba. Ima ftp pristup, nema banera ni popup strnica, ali samo sto php ne radi kako treba...
EagleOne je napisao(la):RAtM domen nema veze sa brojem posetilaca i hostovanjem.
Domen ti je kao nalepnica kolju stavljas na kutiju da bi je obelezio (tj. njen sadrzaj) na neki nacin (medju njima i .com koji zelis), a to sa cim ti imas probleme je kutija - tj. hosting. Ako vec sa njim imas problema uzmi neki od jednogodisnjih hosting paketa od po 15e kod domacih provajera (pitanje je koliko su oni bolji od web1000 npr...), a onda mozes da uzmes i neki od free domain imena kao co.sr, ili platis .com svejedno.
100 posetilaca nedeljno nije mnogo - tacnije malo je (sem ako ne drzis neki dl site sa GB file-ovima)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari