Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne, nije neka kafana, ili bircuz ... vec radnja - da je tako nazovem, da kazemo kao neka vrsta knjizare, gde prodaju i diskove, miseve i drugu sitnu galanteriju... a nalazi se u Kralja Milana (ili Srpskih vladara), bas na cosku sa Kralja Milutina, preko puta Philips-ove prodavnice.
Provereno ga ima na SPENSU u ns. Cena je nekih 12000 (imajte na umu da se moze i jeftinije naci posto je to na spensu maloprodaja). Inace mene interesuje kakva je to marka uopste posto vidim da prave i fotoaparate i sto ostalih cuda. I da mislim da user Anubis jos radi tamo na spensu pa ga mozete pitati za detaljnije informacije.
Kako vec rekoh, prosao sam juce pored Sumadije (samo nisam stigao da postujem ovde ), video sam cenu... nije 20 hiljada, vec 16.
Tacnije, 15999... ili tako nesto
da ima ga na spensu mp cena je ako se ne varam 11500 din a ko ima dilerske neka ode na klisu pa ce ga dobije jeftinije ADA uvozi yakumo tako da toga ima i bice ga...trebalo bi da ga ima i ADA INFORMATIKA u BG mislim da su u YUBC centru
subotom u Bubanj Potoku prodaju slicne uredjaje samo neke druge marke za oko 70eur novi ne korisceni, cak je jedan za nesto jacu cifru davao i usb flas disk 128 koji je dolazio u paketu sa uredjajem...