Šta je novo?

gde Yakumo HYPERSOUND

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Hi,
gde se u Srbiji moze kupiti Yakumo HYPERSOUND (auto radio sa MP3, SD, USB...)?

Hvala!

Vec sam se i ja raspitivao - odgovor je verovatno ocekivan - u Srbiji nigde ! :(

cuo sam da ga ima u IPS u beogradu

ADA computers u NS (ona prodavnica na Spensu) Bar sam ga video pre nehih 3-4 nedelje, dal ga sad imaju... ne znam

Videh to vase cudo juce u Sumadiji :d

Ne, nije neka kafana, ili bircuz ;)... vec radnja - da je tako nazovem, da kazemo kao neka vrsta knjizare, gde prodaju i diskove, miseve i drugu sitnu galanteriju... a nalazi se u Kralja Milana (ili Srpskih vladara), bas na cosku sa Kralja Milutina, preko puta Philips-ove prodavnice.

Jao... u glavi mi je nekih 19-ak hiljada (pre ce biti 20 :)), ali vrlo je moguce da sam se *****ao, pa je zato nisam ni izneo ovde...

Videcu cim me put bude naneo tamo (a nanosi me cesto, svaki dan sam u gradu :)), mozda vec danas.

Provereno ga ima na SPENSU u ns. Cena je nekih 12000 (imajte na umu da se moze i jeftinije naci posto je to na spensu maloprodaja). Inace mene interesuje kakva je to marka uopste posto vidim da prave i fotoaparate i sto ostalih cuda. I da mislim da user Anubis jos radi tamo na spensu pa ga mozete pitati za detaljnije informacije.

Kako vec rekoh, prosao sam juce pored Sumadije (samo nisam stigao da postujem ovde :)), video sam cenu... nije 20 hiljada, vec 16.
Tacnije, 15999... ili tako nesto :)

da ima ga na spensu mp cena je ako se ne varam 11500 din a ko ima dilerske neka ode na klisu pa ce ga dobije jeftinije :D ADA uvozi yakumo tako da toga ima i bice ga...trebalo bi da ga ima i ADA INFORMATIKA u BG mislim da su u YUBC centru

poz

subotom u Bubanj Potoku prodaju slicne uredjaje samo neke druge marke za oko 70eur novi ne korisceni, cak je jedan za nesto jacu cifru davao i usb flas disk 128 koji je dolazio u paketu sa uredjajem...

Nazad
Vrh Dno