Šta je novo?

Gde u Srbiji naći Mini ITX low power ploču?

poglavicas

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2012
Poena
585
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
Asus B550M Prime wifi
RAM
64GB DDR4 3200MHz
GPU
AMD Radeon RX6600 8G
Storage
1TB PNY CS3030 + 1TB Kingston NV2
PSU
LC6550
Kućište
Deepcool Matrexx 30
Monitor
AOC Q3279VWFD8
Miš & tastatura
Redragon Apas K535-KR
Laptop
Lenovo ThinkBook 14 G3 AMD 4700G
Mobilni telefon
Poco F3
Pristup internetu
  1. Optički internet
Tražio sam već u više firmi, i neke koje su ranije imale Mini ITX sisteme, sada nemaju ništa u ponudi.

Da li neko ima ideju gde da tražim, treba mi nešto što će zadovoljiti sledeće:

Intel Atom D410, D425, D510, D525 ili AMD E350, da ima bar 2 SATA priključka i Gigabitni lan. PCI ili PCIe x1 minimum.

Unapred vam hvala ljudi :)

imas kod EWE comp. na lageru MSI H61I-E35 (B3) a takodje mozes preko njih poruciti B75IA-E33...pa biraj :)

@poglavicas
Zidas neki NAS ili nesto drugo pa ti treba ovog tipa low power ploca ?

Hvala na savetima, ali ipak mi ne odgovara LGA1155 jer procesori nisu baš jeftini, a i ne bi moglo lako u kućište od 75W da se spakuje, jer bi trebalo više struje. Da, između ostalog i NAS, a biće i wireless AP i ruter u ofisu. Za softver se ne brinem, imam sve i radi kod kuće savršeno.

Jedini problem je što bar trenutno nema nigde u ponudi bilo šta što bi mi odgovaralo. Inače koristim nekolkiko mini ITX mašina već, u dnevnoj sobi, kao jedan desktop, i kao NAS / internet ruter kod kuće. Jedan je E350 AMD - HTPC, drugi je D525 atom + ION2 (desktop) i treći je Atom 330 (ruter i NAS).

Izvinjavam se što sam prevideo forum u kome sam trebao postaviti temu, ali prebacite je.

Ako neko nešto zna, baš bi mi značilo.

Pa jesi li zvao ovu firmu koja ti je preporucena ? Imaju u katalogu-cenovniku plocu komplet sa Atomom D525.

Sta mislite jel bi ovaj gigabyte terao Pes i na kojoj rezoluciji

terao bi u 720p par ekselans. /izvinite na pomalo rogobatnom izrazu, koji može da se shvati dvosmisleno ... :)/

evo iste konfiguracije -

[youtube]AIrCevTfdFQ[/youtube]

Nazad
Vrh Dno