Šta je novo?

Gde u NS M$ mouse?

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Jel zna neko gde u NS moze da se kupi neki slabiji Microsoft mouse?

ps: MKracunari imaju u cenovniku ali ih ne prodaju.

pakom?

bilo je u HTC-u onih najobičnijih, proveri da li još uvek ima...

Pre jedno tri, četiri nedelje su u gigashopu imali nekoliko modela

Zavisi koji Microsoft mish ocesh.. ima nesto u Novelovoj radnji na spensu (WINDOWS)

U gigashopu nemaju, a u pakomu jedna radnja ne radi (ili su se preselili) a u drugoj bas i nisu jeftini modeli.

Pakom ima 3 radnje 🙂
jevrejska
merkator
bivsha lokacija eurolinka

Nisi trazhio jeftino 🙂

Pakom nema ni jednu radnju... pakom shop je franshiza... i nisu im ni cene ni ponuda bas unificirane, niti imaju pojma sta ima u veleprodaji...

Pakom nema ni jednu radnju... pakom shop je franshiza... i nisu im ni cene ni ponuda bas unificirane, niti imaju pojma sta ima u veleprodaji...

Ne znam koliko je to tačno:
Kad sam kupovao lap u Pakomu na bulevaru, predhodno je lik tražio zadnji komad po svim njihovim radnjama u Srbiji, našao ga i donešen je da ga preuzmem. Sve pohvale.Tako da ne znam koliko je tačna ta tvoja tvrdnja.

Robikice jesmo mi cuvali ovce? "Gari", nije NS dovoljno veliki da smes da budes tako bezobrazan prema nekome koga ne znas.
Ja sam na garanciji za hp530 kupljenoj u pakom shopu, tom sto je preseljen, dobio pecat menjacnice...
Cene i ponude izmedju sve tri radnje su se razlikovale nekad manje nekad vise, za dosta stvari koje sam gledao, ovaj je uglavnom bio najjeftiniji (bio mi je usput da svratim, ne znam kakva je sad situacija). One u merkatoru sam pitao za neke stvari koje sam video na sajtu i video da pojma nemaju o cemu pricam, a kamoli da bi se potrudili da pogledaju. Nisam nikad nista tamo kupio, pa ne mogu da tvrdim kakav oni pecat lupe na garancije...
Oni kod futoske su se trudili da budu usluzni (osim sto im fali znanja), ali su takodje pokusali da mi uvale neispravnu bezicnu tastaturu (neki taster bese upao) i vidim da im doticna jos uvek stoji na polici... ako su zvanicna prodavnica, onda im nije nikakav posao da vrate tastaturu u vp, ali izgleda da jeste.

Identicno iskustvo, kad sam zadnji put kupio nesto kod njih u septembru prosle godine, trebalo mi je desktop polozeno kuciste koje sam nasao kod njih u cenovniku na webu, otisao na bulevar gde je bilo skuplje nego u cenovniku, pa sam otisao u jevrejsku gde nikada nisu culi da tako nesto postoji pa se vratio na bulevar kupio i dobio racun od sztr menjacnice 🙂

Jesi nasao misa? Jesi gledao pc4u, imali su nekad, a obzirom na promet, mozda i dalje imaju |)). I iq computers, mada oni su tek zelenasi...

Smorio sam se i kupio Logitecha u prvoj radnji 🙂

Problem je sto sad imam razlicite kuci, na laptopu i na poslu pa cesto klikcem u plastiku posto su im razlicite pozicije side dugmica 🙂))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno