Šta je novo?

Gde u NS kupiti racunar?

djapens

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2008
Poena
319
Koju firmu u Novom Sadu preporucujete? Po mogucstvu sto jeftiniji i da imaju dobar izbor...Otprilike ono sto mene zanima je:
Athlon II X4
Radeon 4770
MSI 770-C45
WD/Samsung 500GB
2GB DDR3
Hvala

Pogledaj oglase i sam odluči ja lično kupujem u MK računari i Winwin-u. Pogledaj gde je jeftinije i kod koga imaš veću garanciju za komponente i tamo kupi.

Možeš i Pixel da uzmeš u razmatranje...

Ako se ne varam, Pixel ne daje garanciju dužu od godinu dana.

u Bench House preko predracuna pa da saljemo :)

Ja za sada neku "original" NS prodavnicu ne mogu preporuciti jer su svi skupi ili bahati... znaci bench house / winwin , mada winwin je jedino "dosta" jeftiniji kad uzmes njihove (alti) gotove konfiguracije, na komponente/po izboru neznam jel daju popust neki bolji...

Ove manje ne vredi ne gledat jer su skupe (nazalost)

Nazalost NS je tuga jedna po izboru PC opreme, pored gore navedenih nadje se nesto i u Milleniumu (PIN) i Positive-u

Sramota... pola "prodavnica" nemaju sata kablove, ni one najobičnije a kamoli neku egzotiku...

Kao što ti reče Chinaski, izabereš komponente u BH, pa još ako si VIP (ili nađeš nekog VIP-ovca), milina, super će da te izađe.
Pozz

Nije problem da se neko snadje nego je strasno sto ako hoces nesto da kupis u NS stvarno nema nista. ne pamtim kada sam kupio neki HW u NS, sreca pa idem cesto u BG pa se snalazim. A kod nas jedino u Winwinu i to su uglavnom slali iz BGa sta treba...

Probaj u HTC u NS, imaju bas fin lager i dobre cene, a garancija...pa zavisi od proizvodjaca na neke komponente 3 godine na neke 1 godina.

Vidi u Win Winu!!!

Sta je sa Pluscom-om? Nekada su mi bili kupci dok sam radio kod distributera, davno bese...

Videh da se hvali HTC i juče ih nazovem da kupim neku grafu sa sajta i kažu mi za 2 dana. Tražim neku drugu, isto je ima na sajtu i kažu nema. Završih i s njima. U Win Winu kupim Power color 5770 i neispravna, što je dokazao i njihov serviser, sad čekam sredu da mi donesu Sapphire 5770...

Dokazao si neshto shto vazhi za SVE radnje u Srbiji, niko nema sve shto mu stoji na sajtu OSIM : pin-a, telix-a, imtela < ja znam za ove 3 samo>

stim sto su pin i telix samo veleprodaje tj. ne prodaju fizickim licima

Telix prodaje fizičkim licima + imaš nešto nižu cenu za keš :)

Bar 20 konfiguracija sam sklopio kod njih.

ovo za telix je apsolutno tachno da mozhe svako da kupi.

A i u PIN-u postoji nachin / fiskalna kasa.

Za Telix potvrdjeno a za PIN nisam siguran, mislim da vise nece da se cimaju nego sve ide preko Milleniuma

bp computers na Novom naselju, ranije nisu bili losi, ne znam kakvo je sada stanje

merkator, tempo i comtrade...

a pardon ja sam mislio da je ovo thread gde NE kupiti racunar po prethodna dva posta |))

Strašno: Pakom!!

BP prva godina shta god vam crkne = 45 dana
posle godinu dana...sam vijash uvoznika
totalno ne mogu da preporuchim

Za pixel mi sumnjivo da je samo godinu dana.....

zato sto kao ni ja nemas ni jedan pisani garantni list... jer je sve islo na poverenje... i lepo je to tako, osim kad hoces da prodas komponentu posle...

pronadji kako sam se zabavljao sa biostar ta780g letos kad nisu hteli da je odnesu u telix jer su tvrdili da ce ovi prosto da je vrate (ali posle 45 dana)... i onda uzmem GA od njih isto... i trazim pisanu garanciju i napisu mi godinu dana... na kraju ukapiram da sam mogao u winwinu za 100 dihn manjue da je uzmem + benzin koji bih ustedeo i dobio bih 3god pisano...

u principu ce oni uzeti i poslati uvozniku na servis i posle godinu dana, jer ih to ne kosta... a za ostalo eh...

Poslednja izmena:
Meni stvari ili crknu odma ili nikad ne crknu :) hehehe...tako da...nisam probavao mnogo garancija <LICHNO> ...1x telix , 1x winwin, 1x BP ,1xpixel

pixel i telix ispali najnormalniji ....pixel mi zamenio odma i to doshao Peca 2.1 da mi zameni HDD :) telix - posle 2 dana nova ploca.

Nazad
Vrh Dno