Šta je novo?

Gde u NS da kupim mikrofilter?

• Začetnik teme Začetnik teme Abdee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Abdee

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2004
Poena
350
Posto mi u Neobiju nisu dali dodatni mikrofilter i sada u svojoj sobi nemam fon, molim vas da mi kazete gde mogu da kupim jedan komad. Gde god da sam bio po gradu svuda me gledaju k'o na svahiliju da im se obracam...

Susreo sam se sa istim problemom. Izgleda da u NS-u trenutno nema jer tek je od nedavno zastupljen ADSL i kod nas. U BG-u bi verovatno nasli ali mi bi i u NS-u :wave:

Mislim da su malo neodgovorni u tvom slucaju jer bi trebalo da ti daju na koriscenje filter, a ne samo modem. Dobio sam 1 filter i 1 spliter bez problema uz moj potpis na reversu o izboru paketa i preuzetoj opremi. Najbolje je da odes da ih zamolis da ti daju na koriscenje.

Ma dobio sam ja jedan komad ali kao i kod vecine ljudi parica je podeljena da bi imao u svakoj sobi telefon. E kad je tako, ispred svakog telefona mora da bude po jedan mikrofilter...

Da li ste sigurni da ispred svakog telefona mora da bude mikrofilter?

Upravo sam osposobio telefon u drugoj sobi i radi najnormalnije sa jednim mikrofilterom.
Neobee-jev USB modem je u pitanju.Dakle kabel "iz zida" ide u modem.Iz modema ide mikrofilter zatim sam jedan kablić posle filtera priključio na onu kombinovanu telefonsku utičnicu za više priključaka i u tu istu utičnicu kablove od 2 telefona.Nema šuštanja,kad nas neko zove zvone oba telefona,sa oba telefona normalno dobijam vezu,radi sve i kad sam na netu i kad nisam,nije opao protok...

Napišite ako mislite da to tako nesme.Prosto mi žao da sad njakam tehničku podršku zbog toga.
Poz

Zavisi kako su spojeni telefoni. Tebi je mikrofilter ispred oba telefona. Sam si rekao.

Nazad
Vrh Dno