Šta je novo?

gde u BG PIONEER cd player-i za kola??

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
dakle eto to me zanima!

da iz Nisa sam, ali to ovde da nadjete necete!
Samo mozete da dobijete odgovor:

Pozovi krajem nedelje
Da vidim kod distributera
Aha, to bese onaj sto pusta one rezane diskove??

A sve su ti to redom generalni, ovlasceni, jedini i najbolji distributeri za ovaj deo svemira...

Sto je najgore, zanima me kupovina PIONEER DEH-3500MP mp3 playera, koji predstavlja sredinu ponude i cena mu je oko 200E (koje sam jedva skupio) dakle nije neki "space" uredjaj...

Dakle gde da to pogledam (ortak pogleda ze mene) u BG??

Ako imate broj, kontakt ili adresu jos bolje!

unapred hvala!

Alarm servis "SCORPIO" u Takovskoj ulici...

"PROCESSOR COMMERCE" u hali XI na Beogradskom sajmu... (011/655-255)

Imas u Vojvode Stepe par prodavnica, kao i u Bulevaru Kralja Aleksandra, sa desne strane posle Djerma...

Trzni centar "PIRAMIDA" na Novom Beogradu (tacnije mala Piramida, u prizemlju)

U principu, svaki ozbiljniji alarm servis prodaje i muziku, tako da ces morati da upregnes prijatelja malo jace ;)

Kupi halo oglase i kreni redom :)
Cena se razlikuje u 10e, a problem je (ako ti ortak kupuje ovde) je sto nijedan od tih prodavaca nece da ti overi garanciju ukoliko ga oni ne ugrade. To je jos 10e.

Predpostavljam da Procesor commerc ne prav problem sa garancijom, ali oni deru kozu sa ledja prilikom naplate :(

PJ je napisao(la):
Predpostavljam da Procesor commerc ne prav problem sa garancijom, ali oni deru kozu sa ledja prilikom naplate :(

Ooo da, radio sam tamo oko godinu dana, znam... :eye: :beat:

slazem se sa outlaw-om ... na sajmu bi trebalo definitivno da ima, usput proveri i bazar ... ako tamo nema onda neka pogleda u piramidi, merkatoru itd ... pitacu burazera gde tacno ima neka radnja u gradu da je provereno i da se qupi tako nesto ...
poz :)

hvala momci!
bio bi veoma zahvan ako mi kazete prodavnicu u kojoj ima doticnog modela...

moze i Kenwood kdc 4524 u istom je cenovnom rangu

pa konkretno taj model kenwood-a je qpio moj ortak pre 2 meseca znaci oko novaka i platio ga je 215 e na bazaru ... e sada da li je tada bio popust i da li je cena pala ja nemam pojma ...
poz :)

Ako kupuješ Pionir, pogledaj i u firmi "Nonius".. Jeste da ljudi valjaju hardver, ali u poslednje vreme se može nabaviti i Pionirov Car Audio program. Ovo je valjda ispravan broj telefona: 011/3434448.

SCORPIO...ljudi su mi nabavili model koji nisu imali u radnji(MP3)...skoro pre 2 godine...izasao je tek u Evropi i oni su mi narucili ....brzo je stiglo ...na kraju me je manje kostalo nego da sam ga kupio u EU...znaci stvarno rade ljudi ozbiljno...
Pozdrav!

Vrh Dno