Razlika je kao dupe i oko. Nevidim poentu DivX-a. Bolje je presnimiti DVD na VHS nego prebacivati u DivX.JOBAH je napisao(la):Da li je to uopste bolje od DivXa?
JOBAH je napisao(la):Nisi me razumeo... pitao sam da li su priatski/kineski DVD bolji od dobro uradjenog DivX-a sa originalnog DVDa...
Zorro je napisao(la):S obzirom da je domacim izdavacima/distributerima DVD-a najzad stiglo iz hulahopkica u glavu da ne mogu prodavati i ultra nove & hit naslove i one starije & manje atraktivne po istoj ceni, kao i na sve vecu mogucnost kupovine preko neta, cena kineskih DVD postaje nekonkurentna. U smislu onoga sto pruzaju za te pare... Ja sam video mozda 3 korektno odradjena kineza, i u sva tri slucaja to su bili naslovi koji i u originalu idu na jednostrani-jednoslojni DVD. A cak i kod njih je bilo tradicionalnih problema sa ocitavanjem DVD-a po obodu (pred kraj).
Amon_Ra je napisao(la):Pa i ne bi bas rekao... kada sam za vreme one rasprodaje DVD-ova u Tucku pitao za cenu Matrixa recena mi je cena priblizna ili ista sa najnovijim naslovima u to vreme.
Zorro je napisao(la):Koliko se secam, na toj rasprodaji je Matrix bio ili 999 dinara, ili u kategoriji "3 za 2". normalna cena izdanja je 1391 dinar. Zar to nije osetno niza cifra?
Cineman je napisao(la):SONY-jev tim za DVD, pokušava već neke 2 godine da proba da kompresiju poboljša, što im je uspelo i već se radi kroz tako zvanu SUPERBIT tehnologiju...
Slika je sada mnogo boljeg kvaliteta, ali problem je u tome, što nisu uspeli da sabiju taj kvalitet na malu površinu!!!
Ajd...
Amon_Ra je napisao(la):Aha, a probaj sada da ga nadjes za taj kesh.
Zorro je napisao(la):???
Ja tebe uopste ne kapiram... Pa nisam ja predstavnik TUCK-a, aman!
Taj naslov je bio na snizenju, kao i vecina naslova. Cak su davali i dupli LOTR1 za 999 dinara. Ako je TUCK u medjuvremenu zavrsio rasprodaju i vratio cene na stari nivo, ili se sav kontigent Matrixa prodao, kakve to veze ima sa mnom ??? Sam si kriv ako si propustio priliku. Uostalom, ti taj Matrix DVD kupujes vec jedno godinu dana, ovo je vec treci ili cetvrti put da diskutujemo u vezi njega...
Kako god, vise i ne znam po koliko se prodaju kineski DVD-i (bilo je 500-550 dinara...). Ali ja stvarno za to djubre ne bih nikada davao tolike pare. Ili DivX, ili "pravi" DVD.
Amon_Ra je napisao(la):Ma o kom ti predstavniku zboris... kakve to sad veze ima... samo sam rekao da i nece biti bas tako da im je doslo iz bulje u glavu i da su snizili starije naslove. Ako izuzmemo tu gistro rasprodaju videces da se i stariji naslovi drze itekako do cene. Istina je da ga uzimam vec dinu danaal se uvek nesto ispreci tj. ispazarim nesto veceg prioriteta. Ionako sam film gledao brda puta i imam ga na DivX-u, tako da nije stani-pani za DVD.
btw ti bi Zorro mogao malo da chillnujesh out...
Amon_Ra je napisao(la):Ma nisam ja tebe napadao za branjenje Tucka niti sam to uopste i pomislio, ti si tu pobrkao loncice![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari