Šta je novo?

Gde u BG ima ovih slusalica ?

mp

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
304
Ne mora bas isti model kao ove sa slika, nego samo da su na taj sistem... ne znam kako se zove.. recimo da su to "bubice sa rajfom" :)

Prilozi

• sony_mdr-w08.jpg
    sony_mdr-w08.jpg
    9.7 KB · Pregleda: 64
  • sony_mdr-w24.jpg
    sony_mdr-w24.jpg
    5.2 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Ne mora bas isti model kao ove sa slika, nego samo da su na taj sistem... ne znam kako se zove.. recimo da su to "bubice sa rajfom" :)

Ja sam kupio identicne Verbatim slusalice i bacio ih jer su me previse zuljale. Probaj u nekom megamarketu, trebalo bi da ih ima

Philips ima takve slusalice , kupio sam ih u radnji kod Slavije , i imaju veoma dobar zvuk , nemam ih kod sebe da ti napisaem oznaku .
Poz

Imao sam iste takve, samo Sony, i bile su SJAJNE dok jedan dan nisam seo na jaknu u kojoj su bile slushke..:S: To je sonijeva MDR serija, sve preporuke

Aha, jos kad se taj "rajf" koji je plastičan zameni metalnim sa nekih starih slušalica... idi begaj :) Super zvuk, a ne beže iz ušiju kao obicne bubice...
Izgleda da ih trenutno nema u gradu: kao i mnoge druge stvari, i ovo se uvozi hirovito... nema druge nego sačekati sledeci šleper.. :(

Ja sam imao takve ali Sony slusalice s tim da sam imao neki model kome je taj rajf bio ultra savitljiv znaci komotno si mogao da "ispravis" sluske i nista. I zvuk je bio vrlo dobar...

Mislio sam da su neunistive, a onda ih je ortak pozajmio i vratio mrtve :mad: :wall:

Moja preporuka-SONY... Koliko para - toliko i muzike! :banana:

Vrh Dno