Za takvu operaciju ti je bio suvisan...sluske si mogao da bocnes direktno u CD-rom i slusas mjuzu cak i bez comp-a...samo ti je bilo potrebno napajanje +5 i +12V....Znam ljude koji su budzili tako nesto umesto Audio CD-playera...Dorry je napisao(la):Koliko ja znam, preko tog audio kabla si mogao direktno da prikljucis sluske u CD-Rom (ako je imao konektor) i da slusas mjuzu...
MickeyS je napisao(la):Za takvu operaciju ti je bio suvisan...sluske si mogao da bocnes direktno u CD-rom i slusas mjuzu cak i bez comp-a...samo ti je bilo potrebno napajanje +5 i +12V....Znam ljude koji su budzili tako nesto umesto Audio CD-playera...
Da Da...naravno...to se podrazumeva...TNX Gsimon....mozda nekoga i podstaknemo na neku samogradnjugsimon je napisao(la):samo cd mora da ima i dodatni play taster
(pored onog za open/close)
Pa...?Dorry je napisao(la):Weird. Imao sam Pioneer 119s DVD-Rom drajv i NIJE imao play taster, a imao je prikljucak za sluske (3'5).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari