majka je napisao(la):otvaranje digitalnog fajla kako ga zovu iliti stavljanje cd-a u drive i naplacivanje istog mi se cini kao jedna od najvecih nebuloza kod nas...
naime, u italiji gde sam kupio mini DV trv30 koji ima i dig photo se takva vrsta `usluge` ne naplacuje posebno niti su slike ista skuplje po komadu nego obicne tj. tamo se ne naplacuje stavljanje cd-a u drive...
ako hocu da odstampam jednu sliku opet moram da platim 80 dinara...
vrhunski apsurd...da ne pricam o suludim predlozima sa kojima sam se susretao [doduse pre nekih pola godine, sada su se malo izvezbali] u foto radnjama...bilo je tu zbunjenih lica pri pominjanju sony memory stick-a, usb veze pa cak i predloga da im ostavim kameru `do sutra` pa ce mi oni `vec uraditi slike` nekako. valjda dok se izbore sa cudovistem...inace ovaj poslednji biser je iz foto radnje sa slavije...
`...sve me nervira...` O.P.
ispade po tebi da ta glupost otvaranja medija i nije glupostPJ je napisao(la):BTW zar radnja u Svetogorskoj i ona u Knez Mihajlovoj nisu ista firma???
D-KEE je napisao(la):ispade po tebi da ta glupost otvaranja medija i nije glupost![]()
PJ je napisao(la):Pa za njih svakako da nije glupost. Desice se da ces razviti i ponesto sto ti ne treba kada si vec platio "otvaranje" ili ces iscimati ortaka da i on razvije nesto, a u varijanti da odustanes, jer ti treba samo 1 ili 2 slike mislim da im ne nanosis stetu koju ne mogu da nadoknade tim "otvaranjem" kod drugih korisnika
P.S.
Ka'cu ja da vidim te slike??? ;-)
Bane® je napisao(la):Evo mene sa svežim iskustvom.
LM, skoro sam razvijao slike sa maturske exkurzije i mogu da kažem da BRUKA kako izgledaju.
10 din 15x10 format pa da odem tamo da probam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari