Šta je novo?

Gde pronaci tacnu specifikaciju? (HP Compaq nx7400 (EY505ES#ABB))

[nq]

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
304
Gde pronaci tacnu specifikaciju? (HP Compaq nx7400 (EY505ES#ABB))
Probao sam na HP sajtu (nisam uspeo), takodje sam zvao nas HP (nisu znali) pitao u Comtrade-u gde sam ga kupio (nisu znali)...

Ako neko slucajno zna.

Da nema na poledjini laptopa jedna nalepnica sa S/N i sa Type oznakama odnosno brojevima?Mozes ga naci po onim type oznakama!?A ako nema onda probaj da izGoogle-as konfiguraciju sa tom sifrom koju si stavio u zagradi!?
Pozdrav ,)

Heh, pozdrav kolega,

Pa ako pretrazis u google-u skontaces da je to pravljeno za rusko trziste, pa se kao ponuda nudi na ruskim online shopovima, a konfiguracija je:

Tip notebook-a biznis
Kratke tehnicke karakteristike CPU Intel Core Solo T1350 (1,86GHz, 2MB L2 cash, 667MHz FSB), RAM 512MB DDR2 667MHz, display 15,4" WXGA 1280 x 800, video Intel GMA950 up to 224MB, optical drive DVDR +/-RW, HDD 60GB 5400rpm, wireless iee802.11g, Bluetooth, OS FreeDOS, weight 2,89kg
Portovi: 3xUSB, VGA, IEEE1394 (FireWire), Bluetooth, Wi-Fi, TV out, modem
Garancija: 12 meseci

P.S. nemam predstavu sto taj part number nije poznat samom HP-u... mozda cela prica ima politicku pozadinu :)

Da nema na poledjini laptopa jedna nalepnica sa S/N i sa Type oznakama odnosno brojevima?Mozes ga naci po onim type oznakama!?

Ma ima gomila oznaka, no onu u zagradi mu je model, to mi Help Centar izbaci. No ipak nisam uspeo naci na HPu nista.

Skinuo sam PDF za celu nx7400 seriju, ali se ne poklapa sa mojom konfiguracijom ni jedan model (npr. procesor).

Pa ako pretrazis u google-u skontaces da je to pravljeno za rusko trziste, pa se kao ponuda nudi na ruskim online shopovima.

Skontao sam to, no mislio sam da bi trebao postojati i neki HP dokument sta vec, sa bas detaljnim podacima.

Odavno postoji Aida,Everest,Astra,Sandra - treba ih samo upotrebiti :) :) :) :)

Vrh Dno