Šta je novo?

Gde pronaci 6-pinski kabl za graficku?!!!

vladairon

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2010
Poena
154
Kupio sam graficku EVGA 8800 ULTRA,na napajanju imam samo jedan 6-pinski konektor,a u graficku idu dva,gde mogu da pronadjem "adapter" na 6 pinova i sta mislite o ovoj kartici?

Bilo je kod mene u gradu u jednoj radnji tih 6-pin konektora,ne znam da li ima i dalje.
Mogao bih da odem da proverim ovih dana i da ti posaljem ako hoces,placas postarinu i dobijes fiskalni racun :)
A bilo je i u Gigatronu kad sam gledao pre par meseci,ne znam da li ima i dalje.
Mislim da je to nazalost reparirana kartica koja ce uskoro da crkne,a mozda ce da ti i radi jos par godina.

Bilo je kod mene u gradu u jednoj radnji tih 6-pin konektora,ne znam da li ima i dalje.
Mogao bih da odem da proverim ovih dana i da ti posaljem ako hoces,placas postarinu i dobijes fiskalni racun :)
A bilo je i u Gigatronu kad sam gledao pre par meseci,ne znam da li ima i dalje.
Mislim da je to nazalost reparirana kartica koja ce uskoro da crkne,a mozda ce da ti i radi jos par godina.

Pa ne znam lik mi tvrdi da nije..........nista kad je dobijem sacekacu da prodje garantni rok koji mi daje pa cu da je rasturim i da vidim......vidi se sigurno ako je popravljna,lemovi nisu isti.........E pa pogledacu uGigatronu u BG-u.....A koliko su bili otprilike?

E bas si me naplasio sada sa tim,mislis da bas 99% mora znaciti da je popravljana?

Bilo je oko 100-150 dinara koliko se secam.

Ne znam brate,ja znam samo da su velika vecina tih EVGA 8800 grafickih bile reparirane i da su uletele valjda iz Nemacke ili tako negde,pricalo se o tome pre par meseci tu na forumu.

Mada,mozda si i naleteo bas na pravu necackanu EVGA karticu jer sam vidjao i takve po oglasima,ne znam stvarno.

Poslednja izmena:
U bg-u sam ja trazio pre par dana i jedino sam nasao u radnji preko puta masinskog fakulteta, 300 din.

Bilo je oko 100-150 dinara koliko se secam.

Ne znam brate,ja znam samo da su velika vecina tih EVGA 8800 grafickih bile reparirane i da su uletele valjda iz Nemacke ili tako negde,pricalo se o tome pre par meseci tu na forumu.

Mada,mozda si i naleteo bas na pravu necackanu EVGA karticu jer sam vidjao i takve po oglasima,ne znam stvarno.

Nadam se da sam na takvu naleteo......

E ljudi koga zanima,nasao sam adapter u prodavnici preko puta Pakoma,u ulici Kjeginje Milice.....190 dinara je....

Nazad
Vrh Dno