Ajde malo detaljnije: koji disk, kako su podeljene particije... da li ima nesto neparticionisano, na kojoj particiji fali?
Baci pogled u Disk Management
Ukljuci prikazivanje skrivenih i sistemskih fajlova ako vec nisi, pa proveri iz Explorer-a koliko zauzima System Volume Information...
Koliko ti zauzimaju COMPRESSED OLD FILES. ?
Pokreni neki scan disk (chkdsk ili NDD)... Moguce je da pogresno prijavljuje slobodan prostor na disku.Seagate 160GB (ako si na to mislio),particije ima 2,dakle pored ove još jedna sistemska na kojoj je 60 giga i tamo je sve u redu.Nema ništa neparticionisano.Fali na D,vidi se na slici
.Uključio sam prikazivanje svih tih fajlova i opet isto.
To mozes da vidis iz Explorer-a tako sto selektujes sve fajlove i direktorijume, pa desni klik->Properties, pa obrati paznju na Size on disk.
a Scan Disk?Kada u exploreru selektujem sve fajlove stoji size on disk - 34,8 giga.To i jeste toliko. Međutim kad kliknem pored, pa properties used space stoji - 53,4 giga?:trust:
a Scan Disk?
A jel si ga pokrenuo sa chkdsk /f ?Evo,odradio sam i to i sve ono što si malopre rekao i prikazuje isti slobodan prostor.Ne znam.Ima li smisla da sve prebacim na C pa ovaj formatiram?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari