Šta je novo?

Gde najpovoljnije kupiti TFT monitor?

MrSa

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
U beogradu, gde je najpovoljnije i najkvalitetnije pazariti nov tft?

Tanx a world... stvarno su cene extra... bas sam samsung i jurio, a ne bi da se razvlacim po necijim gajbama za monitor

Ja bih pored cene obavezno gledao i uslove za reklamaciju ;)

Preporuka za 25000din sa 3godine garancije i 5 mrtvih piksela SAMSUNG 713N, ja ga imam i ODLICAN JE!!!!

To je mnogo dead pixela :( Zar praksa nije 3 max?

Max je 5 :) Moj ortak je uzeo 710T, pivot+DVI, radi extra, ima samo jedan mrtav piksel i tu u crvenoj boji :) samo nju ne moze da prikaze.

To je mrtav sub-pixel...

Pa cene ima i nize od ovih, ne mnogo ali po par eurica a i garancija na samsung im je u roku od nedelju dana koliko sam ja imao iskustva, dakle www.hellas.co.yu a ako te zanima i varijanta kucna sa ERCovom garancijiom moze i nize, pazi ako dobijas garanciju od ERCa to je ista garancija koju dobijas od firme posto je ERC uvoznik a i na servis i reklamaciju ces sve jedno nositi u ERC bez obzira gde kupio, Pozdrav

Takodje, HELLAS Computers ima odlicne cene za monitore. ;)

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Ne gledaj ti toliko cenu, nego vidi da li igde mozes da proveris monitor pre kupovine, po meni je bilo kakav los pixel ogromna mana, i kupio bih monitor samo ukoliko nema losih piksela.

Pa u svakoj firmi koje ja znam ukoliko monitor ima bilo kakav defekt u startu (bad pixel ili sub pixel) instant mozes da uzmes drugi, a imam dilerski ulaz u vise firmi i ni sa jednom nisam imao problema oko ovoga tako da nemojte da pravite problem gde ga nema

Nekome moraju da prodaju i te defekne, zar ne?

Ljudi, po zakonu, u roku od nedelju dana (jel' bese nedelju), mozete da vratite ili zamenite bilo sta sto kupite, od igle do lokomotive. Nije drugacije ni sa monitorima.

leksa je napisao(la):
Ljudi, po zakonu, u roku od nedelju dana (jel' bese nedelju), mozete da vratite ili zamenite bilo sta sto kupite, od igle do lokomotive. Nije drugacije ni sa monitorima.

Imas li negde link ka tom (novom bese, sad stupio na snagu?) zakonu?

Uzmes Philips sa "zero bright" garancijom i nemas problem, nema nikakvh mrtvaka po ekranu plus extra monitor.

u kojoj radnji ima da se kupi philips monitor?

Uzeo sam 710n i veoma sam zadovoljan. Btw igrom slucaja kostao me je 220e. Nov sa 3 godine garancije. hhihihaihhaiha

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno