Šta je novo?

gde naci video spot...

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Da li neko zna gde mogu skinuti spot Jennifer Lopez "If You Had My Love" propusten kroz divx
"filter".Znaci verovatno skinut sa nekog digitalnog kanala.Bas ovde negde je neko trazio spotove
sa www.cityrecords.com i kad sam odatle skinuo spot Vesne Pisarovic imao sam sta da ne vidim.
Pa oni nisu ni culi za divx.Rezolucija je bedna,slika mrljava tako da sam se zapitao zasto sam
uopste skidao 9 mb veliki fajl (sto za moju vezu nije mala stvar) kad na kraju nisam dobio nista.
A da zvuk...pa njega skoro i da ne cujem (valjda je mono,posto nisam hteo da trosim klikove misa
nepotrebno).E sad ovo nisam opisao samo da bi kritikovao "city" vec, ljudi ako stvarno znate gde
se moze skinuti kvalitetan spot "njenog velicanstva" daj recite.I da, KaZaA-u mi ne spominjite
posto mi se i ranije sa Napster-om i sada sa KaZaA-om desava da se neki ****** NAMERNO iskljuci
kako bi mi prekinuo zavrsetak download-a.

p.s. ne bih imao nista protiva ako bi mi takodje rekli gde da skinem spot Shakira-e "Whenever, Wherever" ali ozivo sa nekog koncerta ili sta je ono
vec bilo (pustoli ga na SoS-u)...

3w videoclipz.net
imash i jedno i drugo sto si trazio

twister je napisao(la):
...kad sam odatle skinuo spot Vesne Pisarovic imao sam sta da ne vidim.
...ljudi ako stvarno znate gde
se moze skinuti kvalitetan spot "njenog velicanstva" daj recite.
Vidim i ti si se navukao na Vesnicu (D)
Na njenom oficijelnom sajtu nema spotova, ali ima slika... znaci slikaaaa.... boom

P.S. pa zar ne znas da postoji WinMX koji ima mogucnost nastavka zapocetog downloada??

ko je sad ta vesna? u stvari, koji je oficijalni sajt da vidim te slikice :)

Re: Re: gde naci video spot...

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Vidim i ti si se navukao na Vesnicu (D)
Na njenom oficijelnom sajtu nema spotova, ali ima slika... znaci slikaaaa.... boom

P.S. pa zar ne znas da postoji WinMX koji ima mogucnost nastavka zapocetog downloada??

1.jeste Vesna je dobra
2.slike vec odavno video
3.pa kad bi ja trebao da skinem svaki napsterov klon pesice bih preuzeo fajl...:)

austin je napisao(la):
3w videoclipz.net
imash i jedno i drugo sto si trazio
za shakiru si bio u pravu (ali sam skinuo rm a ne mpg posto je fajl prevelik za mene) a sto se ti ce Jennifer ,spot koji mi je potreban tamo ne postoji...:(

Vrh Dno