Šta je novo?

Gde naci *TIH* cooler za Socket A?

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba za drugara, pre svega da je jako tih, samo hladjenje nije toliko bitno... ionako ide na 1700+ koji radi na default-u.

Trazih WhisperRock, nema nigde... od ovih ostalih ~20dBA cooler-a, sve je za Socket754/939, eventualno LGA775.

Da li je moguce, nigde... niko?

Thermaltake Sonic Tower se povremeno pojavi u Imtelu; nije jeftin (2700 din), ali tiše od njega ne može (skroz pasivan).
Ako njega nema, u MBSoftu bi trebalo da ima Silent Tower, on je 21dBA a košta oko 2600 din.

I onaj mali Cooler Master DP5-6I31D-A1 je skoro nečujan a sasvim je dovoljan za Athlona. Pogledaj u Desku.

Poslednja izmena:
Nema sanse bilo sta od ponudjenih TT-ova, ovo treba da bude neka "el cheapo" varijanta, zato sam i pominjao WhisperRock... 10-ak evra max.

Vectorman, videcu za taj CM... hvala.

BTW, ne treba on bas da bude ultra-silent, ono 0dBA... vec onako, potise :)
Mislim, pa ne moze i 0dBA i dobro da hladi - a za 10 evra! :d

Potrazi neki iz Gigabyte GH serije za S754/S939 bilo je kod nas da se nadje za oko 10e +-2e i dobro hladi (narucito u kombinaciji sa klimom). i tih je (dok ga ne ukljucis.) Recenicu citajte sa i bez zagrada, a kako ce te je shvatiti to prosudite sami. Sad sam malo trazio medjutim cinimi se da nema u cenovnicima kod nasih i nasao sa u Imtelu GlacialTech 7300TC-W koji bi trebalo da se slicno kao i Gigabytov ponasa, ali probija budjet za 98din.

Poslednja izmena:
Vrh Dno