Šta je novo?

Gde naci termometre?

• Začetnik teme Začetnik teme Quack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Quack

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2004
Poena
304
Trazim male termometre koji se mogu ugraditi na 5.1/4" mesto, sa kazaljkama. Da li mozda neko zna gde se takvi mogu nabaviti u NS ili u okolini?

P to ti je fabricki Coolermaster Musketeer. Meri voltazu, temperaturu i os nesto, nisam siguran sta. Plavo svetlo, analogne kazaljke... 🙂

Meri temperaturu voltazu ventilatora(koje mozes da kontrolises) i ima vumetar.

Kosta oko 20E u Imtelu.

LUC1FER je napisao(la):
Meri temperaturu voltazu ventilatora(koje mozes da kontrolises) i ima vumetar.

Kosta oko 20E u Imtelu.

To je Aerogate, 1 ili 2 svejedno

Ja ga u USA platio 32$, tako da nemoj da shirish dezinformacije, ovde je oko 30+ evropeja...

Poslednja izmena:
Izgleda interesantno sto su upotrebljenje kazaljke, ali ekranicic bi bili prakticniji 🙂

ThermaTake HArdCano....pa koji model nadjes....ja imam onaj sto je stigao uz Xaser2 (7, 8 ili 9? 🙂)....jedino sto mi kod njega smeta je sto se LCD napaja preko baterije...

PJ je napisao(la):
Izgleda interesantno sto su upotrebljenje kazaljke, ali ekranicic bi bili prakticniji 🙂

ThermaTake HArdCano....pa koji model nadjes....ja imam onaj sto je stigao uz Xaser2 (7, 8 ili 9? 🙂)....jedino sto mi kod njega smeta je sto se LCD napaja preko baterije...

sa ekrancicima :-devil-:

Aerogate II ima u imtelu ~30€
http://www.coolermaster.com/index.p...rial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate II

Aerogate III
http://www.coolermaster.com/index.p..._place=product&p_serial=ALD-V03&other_title=0

a Aerogate I koji je postovao lucifer ima istu cenu kao i Musketeer ali on ima samo cetri potenciometra za ventilatore :whip:

Poslednja izmena:
da li se Aerogate 4 izradjuje i u crnoj boji?
BIlo bi lepo da umesto 4x4 fan-a ima USB prikljucak...

aerogate II ima silver i black (UK edition) LCD, 4 prikljucka za ventilatore, 4 prikljucka za termalne sonde...super stvar, po meni mnooogoo bolji od hardcana i 2x jeftiniji...

Nazad
Vrh Dno