Šta je novo?

Gde naci stalke za logitech zvucnike?

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Gde da nadjem stalke za zadnje zvucnike od Logitech X-530 zvucnika?

Nije valjda da ovo niko ne zna. Ja se ubih trazeci, ali nema ih nigde. U par prodavnica su mi rekli da postoje stalci kao opcija na Logitech-ovom sajtu, ali ja ih na njihovom sajtu nisam nasao.
Da li moze neko samo da mi kaze, da li uopste postoje stalci za ove zvucnike? Ako ne, da trazim neko alternativno resenje.

mozes da probas u pyramid-u na sajmu. ako oni nemaju onda ih verovatno i neces naci kod nas.
uzmi pa napravi sam stalke, ne verujem da je nesto komplikovano. a i jeftinije ces proci posto su stalci za komp. zvucnike cesto dranje para. :)

Zvacu ove dve firme u ponedeljak, valjda ce mi nesto reci.
Sto se tice pravljenja stalaka, pa bas i nisam za to. Vise bih voleo da nadjem prave Logitech stalke ili neki "univerzalni model" za njih.
A na zid ne mogu da ih zakacim, zbog dimenzija sobe. Ako bih to uradio, zadnji zvucnici bi bili na 2-2.5m od mene, malo mnogo!

Ja sam ih kupio za nesto vise od 7 hiljada.

Nemoj dzabe da trosis impulse,nema toga kod nas kao sto nema mnoge druge stvari.
Video sam negde preko, te Logitech stalke, ako se dobro secam kostali oko 80 eura.

Stalci 80E, hehe, da nisu pozlaceni?! Ja sam za Jazz zvucnike platio 22E, ako se dobro secam. Neverujem da stalci za zvucnike mogu biti skuplji nego zvucnici.

Prijatelju,ne znam sto je tebi toliko smesno,mozda gresim malo za cenu.Budi siguran u to da stalci koji na sebi nose ime Logitech kostaju vise od Dja(b)z zvucnike.Ako si dao
80-tak eura za Logi X-530 sta ti je puno recimo da das jos 60-tak (ne znam vise) za stalke.

Ma dobro, koliko god da kostaju, neka kostaju. Samo je problem da ih ja prvo nadjem, ni na Net-u ne mogu da ih nadjem, a kamoli u Srbiji.

Nema ih ni u logo-u, a ni u pyramid-i! Vise ne znam gde da ih trazim.

Vrh Dno